Pouze 2 ingredience a vaše střeva se pročistí za 21 dní

0
(0)

Dalibor , 19. 08. 2024

Čištění střevního systému je klíčové pro prevenci mnoha zdravotních problémů. Usazené odpadní látky a toxiny v našich střevech mohou vést k závažným onemocněním, a proto je důležité čas od času provést jejich očistu. S touto jednoduchou a přirozenou metodou můžete své tělo zregenerovat za pouhé tři týdny.

Proč je důležité čistit střeva?

Během života projde naším střevním traktem přibližně 40 000 litrů tekutin a 100 tun potravin. To může vést ke vzniku až 10 kilogramů odpadu, který se v těle hromadí. Pokud se těchto odpadních látek nezbavíme, toxiny se mohou dostat do krevního oběhu a způsobit vážné zdravotní komplikace, jako je zácpa, nadváha, onemocnění jater, špatná funkce ledvin, cukrovka, problémy s vlasy, nehty a kůží, artritida a dokonce i rakovina.

Tradiční metody, jako jsou klystýry, čistí jen malou část tlustého střeva a mohou poškodit střevní flóru. Proto je lepší zvolit metodu, která pročistí celý střevní systém, a to bezpečně a efektivně.

Jak na to? Potřebujete jen dvě ingredience!

Mleté lněné semínko a kefír jsou dvě klíčové složky této očistné kúry. Lněné semínko přirozeně čistí střeva a zároveň chrání střevní flóru. Kromě toho podporuje hubnutí, reguluje metabolismus tuků a snižuje hladinu cholesterolu, což pomáhá tělu zbavit se nahromaděných toxinů.

Na jaké nemoci je kúra vhodná?

  • Záněty horních cest dýchacích a problémy se žaludkem
  • Žaludeční vředy
  • Záněty močových cest, cystitida, pyelonefritida
  • Nadváha a problémy s metabolismem tuků

Jak postupovat?

Očista trvá tři týdny a spočívá v nahrazení snídaně následující směsí:

  • 1. týden: Smíchejte 1 polévkovou lžíci lněné mouky a 100 ml kefíru.
  • 2. týden: Zvyšte dávku na 2 lžíce lněné mouky a 100 ml kefíru.
  • 3. týden: Přidejte 3 lžíce lněné mouky a 150 ml kefíru.

Lněnou mouku si každý den připravte čerstvou pomocí mlýnku na kávu. Během dne vypijte alespoň dva litry čisté vody, aby se toxiny mohly snadněji vyplavit z těla.

Důležité: Tuto lněnou kúru lze provádět pouze jednou ročně.

Zkuste tuto jednoduchou očistnou kúru a získejte zpět vitalitu a zdraví. Vaše střeva vám poděkují!