Matka nechala dítě v opuštěném domě. O 10 let později se vrátila a odhalila něco šokující

0
(0)

Dalibor , 12. 07. 2024

Obyvatelé ruského města Yaroslavl budou ještě dlouho vzpomínat na skandál, který se zde odehrál před 10 lety. Vše začalo jednoho podzimního dne, kdy jeden ze sousedů slyšel z opuštěného domu pláč dítěte. Nic si z toho ale nedělal. Když se to opakovalo i následující den, rozhodl se tam jít podívat. Vypadalo to, že v domě nikdo nebydlí a všude byla tma.

Šokující nález

Když vešel, naskytl se mu šokující pohled. Na podlaze leželo zmrzlé a špinavé miminko, přibližně rok staré. Muž okamžitě zavolal policii a sanitku. Policie zjistila, že se jedná o Lizu Verbitskayu, ale rodiče nebylo možné nikde najít. Liza strávila v nemocnici několik týdnů. Ve vedlejší místnosti se o nemocného syna starala Inna Nikov. Když se dozvěděla o příběhu děvčátka, rozhodla se ji navštívit a okamžitě si ji zamilovala. Začala jí nosit oblečení a hračky, Lizu krmila a přebalovala.

Holčička zmizela

Když jednoho dne vešla do jejího pokoje, byla v šoku. Holčička zmizela. Sestřička ale ženě prozradila, že je v sirotčinci. Inna okamžitě věděla, co musí udělat. Proces adopce trval téměř rok, ale nakonec Lizu získala milující rodina. Kvůli traumatu, které zažila, měla holčička zpomalený vývoj. Nedokázala samostatně jíst, chodit, mluvit a velmi se bála hlasitých zvuků. Inna dostala nápad a zapsala dcerku na taneční kurz, doufajíc, že hudba jí pomůže se uvolnit a pomohou jí také kamarádky.

Trefa do černého

Liza miluje tanec a má obrovský talent. Bohužel, problémy děvčátka tím nekončily. Kvůli barvě kůže se ve škole stala obětí šikany. Máma jí ale stále opakovala, že je výjimečná a že na ni jen žárlí. Znovu se potvrdilo, že měla pravdu!

Zázrak v modelingu

Liza se zalíbila modelingové agentuře a stala se tváří už několika mezinárodních kampaní! Příběh děvčátka zaujal širokou veřejnost a Liza se stala hvězdou. Její biologická matka se najednou chtěla zkontaktovat se slavnou dcerou, ale Liza se s ní nechtěla setkat, protože tvrdila, že její opravdová máma ji vychovala a je s ní každý den.

Příběh Lizy Verbitskaye je nejen dojemný, ale také inspirující. Ukazuje, jak důležitá je láska a podpora rodiny v překonávání životních překážek.