Znamení zvěrokruhu, které dokážou odhánět negativní energii. Patříte mezi tyto 3 znamení?

0
(0)

Dalibor , 08. 07. 2024

Někdy i ti lidé, kteří nevěří v astrologické předpovědi, cítí, že jsou konfrontováni s věcmi a událostmi, které věda nemůže nijak vysvětlit. Bez ohledu na to, zda věříte, někdy narazíte na neuvěřitelně silné osobnosti se silnou aurou.

Znamení zvěrokruhu

Existují také aury, které mohou absorbovat energii a některé dokonce odrážejí negativní energii. Astrologové si už dlouho všimli, že pouze 3 znaky zvěrokruhu mají trvalou auru. Je tak silný a nehybný, že jeho majitelé jsou většinou nepřemožitelní.

Kozoroh

Lidé, kteří jsou chráněni souhvězdím Kozoroha, jsou neuvěřitelně silné a neotřesitelné osobnosti. Oni nevěří ve znamení a předpovědi, oni spoléhají se jen na suchá fakta a nevyvratitelný důkaz. Tito lidé vždy dodržují své zásady a nepochybují, že mají pravdu. Kozoroh nebude nikdy následovat dav, ale bude jezdit a učit.

Během konverzace jsou většinou tiché, ale pamatují si na každého partnera slovo, které má proti němu použít. Když s někým rádi komunikují, začínají se opatrně otevírat krok za krokem. Pokud je někdo znechucený, přestanou s ním mluvit. Neviditelné brnění chrání Kozorohy před temnotou.

Blíženec

Lidé narození v souhvězdí Blíženců se snadno zbavují negativity v komunikaci. Nepředávají své problémy ostatním a nestěžují si. Tito neuvěřitelně pozitivní lidé mohou rozpustit vaši špatnou energii ve vlnách kolem vás. Blíženec je náchylný k chvále a laskavým slovům, ale zcela imunní vůči kritice a lži. Jejich aktivní pole prý rozpouští všechny špatné energie ve vesmíru.

Vodnář

Dojemný a citlivý Aquarius reaguje velmi bolestivě na zradu, hněv a pokrytectví. Do jisté míry věří tomu, co dělá po celou dobu. Faktem je, že Vodnář vidí v lidech jen dobré věci a špatné ignoruje. Nicméně, zástupci tohoto znamení zvěrokruhu mají svůj osvědčený způsob, jak se vypořádat s negativními: schovávají se a nepouštějí nic špatného.

Každé znamení zvěrokruhu má svou vlastní jedinečnou auru. Střelec, Štír a rakovina mají auru zkázy. Lev, Panna a Ryby mají tendenci dělat předpoklady. Beran, Býk a Libra obvykle jdou svou vlastní cestou, bez ohledu na slova a činy druhých.