Během menstruace byste v žádném případě neměli dělat tyto dvě věci. Budete překvapeni!

0
(0)

Dalibor , 24. 06. 2024

Žena má šanci zažít zázrak porodu, ale za toto štěstí je nutné každý měsíc platit. Právě toto vnímání menstruačního cyklu pomůže vyrovnat se s různými nepříjemnostmi, které se během menstruace objeví. Tento článek není o tom, že během menstruace nemůžete nosit bílé kalhoty, ani o tom, že by žena neměla být povolena k pravoslavné službě, pokud má stejné období ... Řekneme vám, co máte během svého období byste neměli dělat, pokud si chcete uchovat své ženské zdraví.

Žena během menstruace

Mnoho žen pociťuje bolestivé pocity v dolní části břicha během menstruace, tahání a nepříjemné pocity. Je v tomto případě možné pít léky proti bolesti?

Je to možné, ale je třeba vzít v úvahu několik bodů. Za prvé, je přísně zakázáno užívat léky ovlivňující srážení krve a krvetvorbu: analgin a aspirin. Zadruhé byste si neměli předepisovat anestetikum sami, i když to není s kyselinou acetylsalicylovou, ale s paracetamolem. Léky je lepší svěřit lékaři!

Během menstruace se mění hormonální pozadí, mění se reakce těla na léky.

Alergie mohou nastat z čista jasna

Může se stát, že budete intolerantní na léky předepsané lékařem k léčbě infekce, jako jsou antibiotika. Pokud máte pocit, že něco není v pořádku: nevolnost, závratě, neustálá slabost, vyrážka, ostrá bolest, poruchy trávení, jděte rovnou do nemocnice.

Proč byste si neměli během menstruace dát horkou koupel?

Protože stimuluje vylučování krve a může způsobit krvácení. Totéž platí pro horkou sprchu nebo saunu.

Pití alkoholu může také vyvolat silné krvácení: rozšiřuje stěny cév, takže pití během menstruace je vysoce nežádoucí.

Ze stejného důvodu byste neměli jíst určitá jídla

čokoládu, kvasnicový chléb, příliš kořeněná a slaná jídla, zakysanou smetanu, ořechy, vejce, mléko, kávu, masné výrobky ve formě klobás. Také toto jídlo může způsobit bolesti hlavy během menstruace a dokonce i závratě.

GIT je spojen s urogenitálním systémem, takže nepodceňujte význam výživy! Učili jsme se vyhnout se fyzické aktivitě během menstruace, ale jen velmi málo bylo řečeno o tom, co jíst a co odmítnout. Úpravou stravy se během tohoto období můžete dokonce zbavit bolestivých pocitů!

Kosmetické procedury během vašeho období jsou zbytečné

Peeling, mezoterapie, zvětšení rtů, injekce botoxu a kyseliny hyaluronové, tetování! Dokonce i jednoduché barvení vlasů může přinést neočekávané výsledky. Bolest se zvýší při jakékoli manipulaci s pokožkou a vlasy, například při trhání obočí, a to vše kvůli vysokému obsahu progesteronu v krvi.