kolik psů je na obrázku? Zrakový test, který prozradí váš psychologický věk

0
(0)

Dalibor , 21. 06. 2024

Právě začínáte žít a už se cítíte jako velmi zkušený člověk, kterého je těžké něčím překvapit. Nebo „jste už dlouho“, ale vždy cítíte vášeň teenagerů. Kolik je Vám let?

Starší lidé se mohou cítit mladší než jejich vrstevníci a naopak, mladý muž nebo dívka jsou ze života tak unavení, že mají osobnost zralého člověka. Nejde o věk měřený v letech, ale o životní zkušenosti. Je založen na schopnosti vnímat dobré a špatné události. Vytváří mentální věk. Jaký je Váš mentální věk?

Kolik psů vidíte na obrázku?

Existuje způsob, jak zjistit svůj psychologický věk? Ano, s malou zkouškou. Níže je černobílý obrázek. Na obrázku je několik psů. Skutečný věk mysli určuje počet viděných čtyřnohých mazlíčků.

Vyberte počet psů, které vidíte na obrázku:

Možnost A: 4 kusy
Možnost B: 5 kusů
Možnost C: 6 kusů
Možnost D: 7 kusů

Možnost A: 15–20 let

Jste přirozeným optimistou v životě, literárním fanouškem, chcete se účastnit uměleckých výstav nebo koncertů, stejně jako klidně studovat dobrou knihu, tyto věci mohou vzrušovat váš vnitřní svět, cítit se opravdu sami. Tento život vám dělá velkou radost. Pokud jste v hlučném a otravném prostředí, možná nebudete nic říkat, ale uvnitř se budete cítit znechuceni a chcete se vyhnout jakékoli možnosti, že k takové události může dojít. Vaše srdce stále zůstává ve věku 20 let.

Možnost B: 20 ​​~ 30 let

Váš mentální věk je mezi 20 a 30 lety. V této fázi jste prožili křest reality a vaše srdce je již trochu zatvrzeno problémy dospělých, ale uvnitř stále existuje jednoduchý a jasný pohled na různé věci. V životě jste člověk, který ve všem usiluje o jednoduchost. Bez ohledu na to, na co narazíte, nechcete věci komplikovat. Udělejte si život jednoduchý a šťastný a zkuste si s tím dělat starosti.

Možnost C: 30 ~ 40 let

Váš mentální věk je mezi 30 a 40 lety. V očích ostatních jste staromódní člověk. Patříte do kategorie opatrných lidí, máte stabilní život a práci. Než to uděláte spontánně, můžete o tom vážně uvažovat. V očích ostatních jste zralý, stabilní člověk, vaše činy mohou být pozemské, ne impulzivní, což lidem dává velmi stabilní pocit. Je větší pravděpodobnost, že uspějete než vaši vrstevníci, ale nebudete se moci chlubit, i když uspějete. Jděte krok za krokem a usilujte o větší úspěch.

Možnost D: Méně než 15

Váš mentální věk je méně než 15 let a měl by se velmi lišit od skutečného věku. Ve svém vnitřním světě máte stále jednoduchý a panenský prostor, bez ohledu na to, jakou roli v životě hrajete, v jaké pozici se nacházíte, ve svém srdci máte čisté a krásné dítě. Většinu času jste před lidmi, kteří jsou velmi klidní a zralí. Nemáte žádný účel komunikovat s ostatními. Jste pokorní a přimějte každého, aby si myslel, že jste ten dobrý člověk, kterým jste v zásadě.