10 úžasných tipů na krásu, které by každá žena měla vědět

0
(0)

Dalibor , 19. 06. 2024

Zde je několik triků, pomocí kterých můžete vypadat dobře během několika minut.

1. Důkladné mytí vlasů

Majitelé mastných vlasů jsou připraveni prodat svou duši ďáblu, aby udrželi pokožku hlavy déle suchou a čistou. Pokud jsou vaše vlasy příliš tenké, po dni se zašpiní. Pokud do šamponu přidáte mořskou sůl při mytí vlasů, budou vaše vlasy čisté několik dní.

2. Silné dlouhé řasy

Ne všechny ženy mohou být hrdé na své silné a dlouhé řasy. Abyste se tomuto problému již vyhnuli, měli byste smíchat ricinový olej s vitamínem E a aloe vera. Aplikujte tuto směs na řasy přes noc asi měsíc.

3. tmavé kruhy pod očima

Kvůli neustálému nedostatku spánku a únavě se pod očima velmi často objevují tmavé kruhy. K tomu si připravte směs mleté ​​kávy a kokosového oleje a aplikujte tuto masku třikrát týdně.

4. Zbavte se celulitidy

Mnoho žen trpí celulitidou. A to není vždy způsobeno špatnou stravou. V tomto problému často existuje dědičný faktor, abyste se tohoto problému zbavili, měli byste smíchat trochu jílu, zázvoru a teplé vody. Naneste směs na problémové oblasti a obalte plastovou fólií.

5. Hladké nohy

Je třeba použít cukr, aby se zabránilo zarůstání chloupků a podráždění v problémových oblastech. K tomu musíte připravit směs citronové šťávy, cukru a vody.

6. tužidlo na nehty

U některých žen se dlouhé nehty neustále lámou. Chcete-li tento problém vyřešit, smíchejte kokosový olej, med a levandulový olej. Aplikujte tuto směs na své nehty a brzy budou dlouhé a zdravé.

7. Akné

Nesprávná péče o pleť může velmi často vést k akné. Chcete-li se jich zbavit, musíte smíchat mouku, med a teplou vodu. Aplikujte tuto směs na problémové oblasti. Opláchněte po 10 minutách.

8. tmavých podpaží

Deodoranty a znečištění velmi často způsobují zhoršení stavu kůže v podpaží, což vede k tmavým skvrnám. Maska ze surových brambor může zesvětlit pokožku.

9. Úpal

Úpal může způsobit bolestivé popáleniny. Jedlá soda pomůže zmírnit bolest a zarudnutí po spálení sluncem.

10. drsných kožených podpatků

Aby byly vaše podpatky jemné a měkké, smíchejte jablečný ocet se sódou bikarbónou a teplou vodou. Namočte si nohy touto směsí na 15 minut.