Nevyhazujte meruňkové pecky. Jsou ideální prevencí a léčebnou složkou rakoviny. Jak jejich sílu využít?

0
(0)

Tomáš , 18. 06. 2024

Meruňky jsou velmi dobře známé ovoce se sladkou chutí, který je perfektně dostupný v letní sezóně a mají hned mnoho využití. Drtivá většina lidí, sní sladký plod a pecky se zbaví. V každém případě můžete pecky využít dodatečně. Navíc je to jedno z nejvhodnějších řešení pro léčbu a prevenci rakoviny.

Meruňkové pecky

V roce 1957 bylo publikováno slavným vědcem to, že vitamín B17 je perfektně prospěšný pro ldiské tělo a pro léčbu mnoha nemocí. Tato informace se ale již v této době zrovna nehodila do krámu, faramaceutickým korporacím, které by přišli o zisky, kdyby lidé jejich chemické léky nepotřebovali. Z tohoto důvodu byly tyto informace utajeny. 

Silné ovoce

Pokud budete hledat ovoce, které obsahuje nejvíce vitamínu B17, určitě dojdete k závěru, že tímto ovovcem jsou meruňky. Vitamín B17 totiž dokáže v lidském těle vyhledávat rakovinotvorné buňky a ničit je. Zároveň posiluje imunitu, takže vaše tělo bude silnější a odkáže lépe bojovat s touto chorobou.

Účinnost

To je samozřejmě potvrzeno různými odbornými výzkumy. Jeden z nich se soustředil především na pozorování himálajského klanu Hunza, jehož strava závisí na meruňkách. Ve skutečnosti je tento kmen zcela neuvěřitelný, protože případ jakéhokoli maligního vývoje rakovinotvroných buněk tady neexistuje. vědci se ptali, proč a později zjistili, že je to jejich jídelníčkem. Je třeba si všimnout, že tento klan každý rok konzumuje asi 100krát více  meruněk než obyčejný rodák z České republiky.

Meruňkový látkový koktejl

Je třeba říci, že při vynakládání meruněk se do těla dostává látka, která je označena jako amagdylin. Skládá se ze tří částí, kterými jsou specifický benzaldehyd, glukóza a dále kyanid. Poslední látka obsažená v meruňkách by byla sama o sobě nebezpečná, ale v této směsi to lidskému tělu neublíží.

Lidské tělo

Je to fascinující a samotní výzkumníci nemají zcela objasněné vysvětlení. Smíšený nápoj látek prochází lidským tělem. Když potá hroznou, karcinogenní buňku, začne se na ni vázat. Buňka je napadena, je aktivována syntetická odezva, jsou iniciovány pevné látky a buňka je zničena podél těchto linií. Jedním z nich je to, že B17 nepřekoná pevné a dobře fungující buňky. To je v podstatě lék, který nemá žádné reakce. Funguje to jen tam, kde má.

Tajemství účinků

Měli bychom za vším utajovaným hledat peníze. B17 je charakteristická látka, kterou farmaceutické organizace nemohou patentovat, takže by za ní neměla možnost získat hotovost. Proto se snaží odradit dopady a uchovávat informace, jakkoli lze rozumně očekávat. Přesně v tomto bodě budou jednotlivci stále používat svůj lék. Měli byste však být chytrí. Ať už se jedná o vyhýbání se nebo o skutečnou pomoc, pokud by se objevil výskyt rakoviny, nezapomeňte na meruňky.