Jak utajit cucflek a zbavit se ho během pohých 5 minut? Trik, díky kterému se o něm nikdo nedozví

0
(0)

Tomáš , 18. 06. 2024

Asi akždý z nás už dávno ví, že pokud dojde k vášnivému líbání s někým, je často hodně těžké se ubránit stopám po tmto okamžiku v podobě cucfleku. Často se potom nastane panika a my se cucfleku potřebujeme zbavit. Ať proto, že potřebuje vše utajit, nebo se jen stydíme s cucflekem vyjít na veřejnost či dokonce do práce.

Jak odstranit cucflek?

Cucflek je druh rány, který je jednou za čas nazýván jizvou a který způsobuje bledě modré skvrny z poškozených žil, nebo nehezké rány pod kůží. Je těžké se zbavit cucfleku nebo ho opravit, jsou zde demonstrovány techniky zranění a přístupy k zakrytí cuclfleku s cílem, aby nikdo o vašich nadšených aktivitách nepřemýšlel.

Cucflek může být odstraněn skutečně velmi rychle. Je zřejmé, že ženy mohou využít zkrášlovacích prostředků, které jsou obvykle v podobě makeupu nebo pudru.

Teplo

Překvapivě, bez ohledu na chladné obklady, zmizet cucflek dokáže i teplo. K tomu použijte zdroj tepla, který bude mířit na postižené místo cca 5 minut.
V tomto bodě několikrát denně opakujte postup. Krev bude rychleji proudit a krevní srážení rychleji zmizí.

Obklad z ledu

V případě, že vám váš spolupachatel způsobí cucflek, je vhodné dát na postižené místo obklad z ledu. Obklad nechte na místě působit cca 15 minut a tento proces opakujte alespoň 4x denně.
Kvůli ledovému opláštění se žíly stáhnou a rána nebude tak viditelná a nebude se šířit.

Bylinky

Několik bylin ovlivňuje mnoho různých ran. Obklad z bylinek postačí přiložit na postižené místo na těle. To urychlí asimilaci srážení krve a za pár dní poté, už nebude nic vidět.

Masírování

Jemné hnětení ovlivněné zóny rovněž příznivě ovlivňuje rychlejší mizení cucfleku. Ujistěte se, že je skutečně klidný a vydrží jen pár minut.
Postup znovu opakujte, dokud se rána nezačne rozmazávat a postupně mizet.