Své nohy obalte alobalem a vyčkejte hodinu. Výsledek překvapil i samotné lékaře.

0
(0)

Tomáš , 18. 06. 2024

Málokdo ví, ře alobal skrývá léčivé účinky, které vužívají léčitelé v Číně a v Rusku. Pokud si myslíte, že se jedná o nesmysl vemte do ruky alobal, který máte doma na svačiny a vyzkoušejte sami jeho účinky. Pamatujte ale, že alobal je důležité používat velmi opatrně. 

Hliníková folie

Hliníová folie se ukázala jako velmi efektivní pomůcky při léčbě nemocí a to především na léčbu bolesti. Především pokud vás trápí bodavá bolest v bolasti krku, ramen, zad i kolen, je velmi dobré sáhnout po hliníkové folii. 

Jak to funguje?

Na postiženou oblast, kde pociťujete bodavou bolest přiložte kousky alobalu. 
Folie je pro tento rpoblém tak účinná díky tomu, že v našem těle proudí energie a tuto energie alobal dokáže stimulovat do problémové oblasti. 

Léčba hliníkovou folií

Kouskem alobalu obmotejte část těla, kde pociťujete nepříjemnou bolest. Nejlépe folii na těle něčím obvažte, aby co enjlépe držela na místě. Obvazování bolestivého místa opakujte každý den po dobu 10-12 dní. 

Místo na těle, které vás trápí by mělo být alobalem obvázané přes den i v noci. Jakmile období cca 10 dnů skončí, dejte tělu týdenní pauzu od folie. Pokud bolest stále pociťujete, po týdnu léčbu znovu opakujte. 

Léčba skrze nohy

Na své chodidla dejte 5 - 7 vrtev hliníkové folie. Mezi tyto vrstvy vložte jednotlivé vrstvy papíru. Takto vytvořený obklad nechte na svých nohách působit 1 hodinu a následně dejte svým nohám 2 hodiny pauzu. 

Po dvou hodinách pauzy můžete proces znovu opakovat. 

Zábaly můžete opakovat po dobu 1 týdne.