10 denní dieta známé dietoložky vám pomůže zhubnout 5 kg!

0
(0)

Dalibor , 18. 06. 2024

Dnes do vaší pozornosti dáváme dietu, která je navržena na 10 dní a po celém světě slaví velké úspěchy. Její promotérky je známá ruská dietoložka Margarita Koroleva au mnohých hvězd showbyznysu byla dieta zařazena mezi jednoduchý způsob, jak se dostat zpět do formy. Dodržením diety můžete snadno ztratit až 5 kg za 10 dní, posílit si imunitu a zbavit těla toxinů.

Je založena na 3 cyklech a každý z nich obsahuje jeden produkt - rýže, kuřecí maso nebo zelenina. první dva ingredience jsou bohaté na sacharidy a bílkoviny a zelenina obsahuje vlákninu, která udělá pořádek ve vašem organismu a pročistí vás od toxinů.

1.-3. den

první tři dny konzumujte rýži. ráno si důkladně promyje 250 g rýže, které byly předtím namočeny přes noc ve vodě. zalijte ji vroucí vodou v poměru 1: 2 a vařte 15 minut. výsledné množství uvařené rýže si rozdělte na 6 stejných dílů, které budete během dne jíst. poslední jídlo by mělo být nejpozději do 8. hodiny večer.

Margita doporučuje si do rýže přidat i 3 PL medu a vypít alespoň 2,5 litru čisté vody.

4.-6. den

následující 3 dny by se vaše strava měla skládat jen z kuřecího masa. 1,2 kg kuřecího masa si připravte na páře a maso opatrně oddělte od kostí. rozdělte kusy masa na 6 stejných porci, které taktéž zkonzumujte nejpozději do 8. hodiny večera. med však do těchto 3 dnů zahrnut, ale větší množství vody je nutností.

7.-10. den

Po 3 dnech jedení kuřecího masa přichází na řadu zelenina. Zbývající 4 dny budou sestávat z 500 g vařené nebo dušené zeleniny a 500 g čerstvé zeleniny. Vše opět rozdělte na 6 porci a konzumujte nejpozději do 8. hodiny večer.

Med můžete přidat do vody, kterou si také dopravte v požadovaném množství jako předtím. hlavní bonus - zelený čaj, který můžete pít v různém množství, ale nezapomínejte, že odvodňuje.

Dieta není určena pro ty lidi, kteří jsou zvyklí jíst cokoli a najednou se rozhodnou, že přejdou na tento 10-denní režim. výsledkem budou negativní důsledky na organismu, což jim určitě nepomůže při shazování kilogramů.

Naopak, je to vhodné pro ty, kteří si již své stravovací návyky upravili a chtějí proces hubnutí o něco více zrychlit, například před důležitou událostí.