Tělo vám naznačuje, kdy je na blízku vaše osudová hodina. A všechno to začíná takto!

0
(0)

Dalibor , 19. 06. 2024

Nikdo neví, v jaký zlomový bod osudu osudová hodina udeří a co nás přesně přenese z pozemského světa do pro nás neznámého světa reality. A přesto na světě existují lidé, kteří toto období znají.

Tajemná a nepochopitelná intuice

To je to, co vám umožní zjistit toto tajemství za sedmi pečetěmi.

"Moje žena, která měla jen 20 let, se večer vrátila z práce a nedbale upustila od fráze:" Jak jsem unavená, možná si odpočinu v příštím světě, "píše Grigory Doronin ze Sergiev Posad. - Následujícího dne jsme se stali autonehodou. Moje žena zemřela, ale já jsem přežil ...

"Minulé léto jsme s manželem přišli do města, kde jsem se narodila, a nějakou dobu jsem vyrůstala, abych žila se svými rodiči," uvádí ve svém dopise čtenářka Samary Inna P. -

Jakmile stál na balkóně a díval se na krajinu s výhledem na Volhu, najednou řekl: „Uvěříš, že tady zemřu?“ Samozřejmě mě tato otázka překvapila - můj manžel byl naprosto zdravý. Ale o několik týdnů později náhle zemřel na prasklé srdce.

Existuje mnoho podobných příkladů

Američtí lékaři William Green, Stefan Goldstein a Alex Moss, kteří studovali fenomén smrti, studovali tisíce anamnéz náhle zemřelých pacientů. Jejich data ukazují, že většina lidí měla předtuchu svého zániku. Je pravda, že jejich předvídavost nespočívala v prorockých prohlášeních nebo v přípravách na pohřeb, ale ve zvláštním psychologickém stavu a často v touze dát si do pořádku své záležitosti. Ukazuje se, že mnoho lidí krátce před smrtí prožívá depresivní stav, který může trvat týden až šest měsíců. Lékaři naznačují, že tato podivná melancholie je způsobena hormonálními změnami v těle. A psychologickou funkcí zdánlivě bezdůvodného zoufalství je připravit centrální nervový systém na nevyhnutelnou smrt. Tato verze odpovídá názoru sdílenému mnoha vědci, že smrt je prostě přechod vědomí do jiné formy bytí, do energetické roviny existence. V opačném případě, proč tělo potřebuje takovou „psychologickou přípravu“? Koneckonců, nejen zjistit: brzy se všechno jednou provždy zastaví?

Jaká je podivná schopnost lidí předvídat smrt?

Odpověď na tuto otázku dává „Tibetská kniha mrtvých“. Podle východních přesvědčení je člověk stvoření skládající se ze dvou druhů hmoty: husté a jemné. Hustá hmota tvoří fyzické tělo člověka. Subtilní tvoří jeho duchovní podstatu, zejména subtilní tělo neviditelné pro běžné vidění - jakousi skořápku duše. Smrt není nic jiného než oddělení jemnohmotného těla od fyzického. Jemné tělo má svou vlastní auru, kterou mohou vidět jasnovidci. Záření této aury nám umožňuje určit stav lidského zdraví. Aurodiagnostika se již dlouho používá při psychickém uzdravování. Lidé s astrálním viděním mohou předvídat smrt člověka z aury.

Ale proč je člověku dána tato hrozná předtucha?

Dala příroda tomuto signálu nějaký význam? O tomto skóre existuje jedna zajímavá hypotéza. Vědci již dlouho věděli o skutečnosti odhalené v průběhu laboratorního výzkumu: před smrtí buňky živého organismu vydávají náhlé uvolnění radioaktivních paprsků. Polský fyzik Janusz Slavinsky navrhl, že tento proud vln, který má poměrně silnou povahu, je schopen zachytit informace o životě umírajícího tvora, včetně zachování fragmentů vědomí a paměti. Není to hlavní účel posledního signálu umírajících buněk?

Všechna duchovní učení také hovoří o pokračování života po smrti

Aura, která zmizí před smrtí, jako každý druh kosmické hmoty, se nerozpustí beze stopy ve vesmíru. Spolu s energetickým komplexem člověka (subtilního těla) přenáší do druhého světa všechny informace o umírajícím tvorovi, jinými slovy o jeho vědomí. Pouze fyzické tělo umírá, zatímco vědomí nadále existuje jako sraženina energie. Radioaktivní záření biologické tkáně v době smrti zjevně dává jemnohmotnému tělu poslední impuls a posílá nesmrtelnou duši do rozlehlosti vesmíru.