Žena pila mrkvovou šťávu každý den po dobu 8 měsíců. Neuvěříte, co se stalo potom.

0
(0)

Dalibor , 12. 01. 2020

Anna Cameronová je autorkou mnoha dětských knih. V tomto příběhu je však hlavní hrdninkou ona sama.

Byla slavná i dosud, ale poté, co jí diagnostikovali rakovinu tlustého střeva, se stala ještě slavnější.

První operaci podstoupila v červnu 2012, kdy onemocnění vstoupilo do svého třetího stadia.

 

Nebyla to její první zkušenost s rakovinou. Její manžel totiž umřel na rakovinu plic ještě v roce 2005 a to i přes podstoupené léčbě chemoterapií.

Příběh Anny
V červnu 2012 jsem podstoupila operaci tlustého střeva kvůli nádoru a následně jsem odmítla chemoterapii.

Každý den jsem se sice cítila lépe, ale po 6 měsících snímky odhalily, že rakovina metastázovala do plic, čili onemocnění vstoupilo do čtvrtého, posledního stadia.

Veškerý svůj čas jsem začala trávit hlubokým studiem rakoviny. To mě nakonec přivedlo k příběhu Ralpha Coleho. Tomu v 26. letech diagnostikovali rakovinu kůže a podle svých vyjádření se vyléčil konzumováním 5 mrkví denně.

Rozhodla jsem se proto následovat v jeho šlépějích a začala denně konzumovat čerstvě vymačkanou mrkvovou šťávu. Pila jsem ji rovnoměrně během celého dne.

Po přibližně 8 týdnech jsem šla na vyšetření k lékaři. Ty zjistili, že rakovina se přestala šířit a nádory se začaly postupně zmenšovat. Zmizely také otoky lymfatických uzlin.

Po 4 měsících uzliny již byly zcela v pořádku a rakovina nadále ustupovala.

No a po 8 měsících vyšetření ukázaly kompletní vymizení nádorů a definitivně vyléčení z rakoviny

V čem takové tajemství mrkve?


Tajemství mrkvové šťávy je v jejím unikátním složení vitamínů, minerálů a antioxidantů se silnými protinádorovými účinky.

Zvláště cenný je betakaroten, forma vitamínu A, který má silné preventivní účinky nejen pro zdraví očí, ale i na rakovinu.

O svých zkušenosti Anna Cameronová napsala i knihu Jak vyléčit rakovinu pomocí mrkve, kterou prodává prostřednictvím Amazonu.