Tip na oběd: Vepřová panenka plněná špenátem, anglickou slaninou, příloha pečené brambory.

0
(0)

Dalibor , 18. 03. 2021

Zdravíme všechny příznivce vaření. Nyní pro vás připravujeme každodenní tipy na jídlo, které budou pocházet z naší skupiny. Naše pečlivé a velice šikovné kuchařky  
se dělí o svá jídla s ostatními a ty nejlepší vybíráme pro vás. Dnes to je vepřová panenka se špenátem, anglickou slaninou a jako příloha pečené brambory. 
Pojďme se tedy do toho pustit, nevypadá to nějak složitě. 

Ingredience: 

vepřová panenka
anglická slanina 
baby špenát 
olivový olej
sůl
pepř 

 
 

Panenku očistíme , uděláme uprostřed otvor a naplníme anglickou a baby špenátem, osolíme,
potřeme olivovým olejem a necháme 1 hod odpočinout. Pak ji s prudká osmahneme na pánvi
s trochou oleje ze všech stran a dáme do trouby, kterou jsme si rozehřály na 220c na 7 minut,
vytáhneme, zabalíme do alobalu a necháme odpočinout. 

 
Přeje dobrou chuť! 
 
   Recept zaslala paní Jarka: