Vrstvený čokoládový dort recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 10 porcí
  • 0 minut
Tomáš, 24. 07. 2018

Pro 10 porcí

Ingredience

Postup přípravy

    1. V míse si smícháme smetanu s 2 polévkovými lžícemi cukru.
    2. V druhé míse si smícháme smetanový sýr společně s cukrem, mlékem a solí.
    3. V další míse si smícháme 2 1/2 šálku mléka společně s pudingem.
    4. Dno pekáče pokryjeme rovnoměrně Grahamovými sušenkami.
    5. Polovinu mísy se směsi ze smetanového sýru rozprostřeme rovnoměrně na Grahamové sušenky.
    6. Nad směs ze smetanového sýru umístíme polovinu směsi z pudingu.
    7. Směs z pudingu znovu pokryjeme Grahamovými sušenkami a a pokryjeme zbytkem z obou směsí. Teď už jen pokryjeme vršek směsí ze smetany a cukru (naše první směs).
    8. Umístíme do ledničky na 4 hodiny, poté vyndáme a máme hotovo! Dobrou chuť!