Pudinkovo-piškotová roláda recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Bláha Tomáš, 21. 11. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Mléko si vylijte do hrnce, přidejte do něj na kostičky nakrájené máslo a cukr. Když se mléko ohřeje, přisypte do něj pudinkové prášky a kakao.
    2. Uvařte hustý pudink. Pokud se vám pudink nezdá dost hustý, přidejte do něj ještě kakao a dobře ho v něm rozmíchejte.
       
    3. Po uvaření do pudinku přidejte rozinky a oříšky. Dobře promíchejte.
       
    4. Formu na srnčí hřbet nebo na chléb si vyložte pečícím papírem nebo ji mírně vymažeme máslem.
    5. Vylijte do něj pudinkovou směs. Do ní opatrně vtlačte ještě několik dlouhých piškotů. Na závěr nimi pokryjte celý vrch formy.
    6. Dejte formu do lednice na několik hodin a potom koláč z formy opatrně vyklopte na tác. Přejeme dobrou chuť!

Tvarohový závin bez těsta recept

moučníky
0 minut
0
(0)
20. 10. 2022 Dalibor

Kynuté buchty s povidly od babičky recept

dezerty
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor