Pečené brambory se slaninou a chedarem recept

4.6
(56)

  • Snadné na přípravu
  • 6 porcí
  • 70 minut
Tomáš, 19. 11. 2018

Pro 6 porcí

Ingredience

Postup přípravy

  • Nejprve odřízněte horní část brambor.
  • Vezměte malý nůž a postupně do brambor nakrájejte kolečka.
  • Okraje brambor nařízněte nožem, ale na dně nechte malé neproříznuté kolečko. Můžete jej změřit například palcem. Pokud nejsou zářezy dostatečně hluboké, upravte je před pokračováním.
  • Brambory zalijte olivovým olejem a osolte.
  • Pečte při 220 °C přibližně 40 minut. Během pečení brambory tu a tam potřete olivovým olejem.
  • Aby byly brambory ještě dokonalejší, posypte je sýrem a na kostičky nakrájenou slaninou.
  • Vložte na 5 minut do trouby.
  • A pečené brambory byly na světě.

Pečené křupavé brambory recept

Brambory
40 minut
4.9
(53)
27. 11. 2018 Tomáš