Nařezaná vynikající krkovička doplněná kysaným zelím recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 05. 02. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Krkovičku v celku si nařežeme na pláty jako harmoniku, dáváme však pozor, abychom maso úplně neprořízli.
    2. Maso dobře opepříme, nasolíme a do zářezů vložíme plátky cibule.
    3. Potom dáme marinovat i na celou noc do chladničky.
    4. Druhý den na dno pekáče dáme 1 lžíci oleje, dobře propláchnutou kysané zelí a přelijeme vývarem.
    5. Do zářezů v mase navrstvíme také kysané zelí.
    6. Pak přikryjeme opět vrstvou zelí a přelijeme asi půl hrnkem vývaru.
    7. Zakryjeme, dáme do vyhřáté trouby, kde pečeme 2 hodiny při teplotě 200 stupňů.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor