Jednoduché a luxusní šišky z mletého masa se zelím a omáčkou z jednoho plechu recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 1 porce
  • 0 minut
Tomáš, 02. 02. 2019

Pro 1 porce

Ingredience

Postup přípravy

  • Omáčka

    • 3 – 4 polévkové lžíce zakysané smetany
    • 125 až 150 ml vody
    • 2 polévkové lžíce rajského protlaku
    1. Zelí nastrouhejte na menší kousky, rýži uvařte dle návodu a spolu s ostatními surovinami přidejte k mletému masu.
    2. Vypracujte jednotnou masovou hmotu.
    3. Z hmoty vytvarujte mokrýma rukama šišky požadované velikosti a poskládejte je na plech vyložený pečícím papírem.
    4. Vložte do trouby a upečte podle vašich zkušeností.
    5. Zhruba 10 minut před koncem přelijte omáčkou připravenou smícháním všech uvedených surovin a společně dopečte.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor