Japonský tvarohový koláč jen ze 3 ingrediencí Recept recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 16. 07. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

      1. Když je čokoláda roztopená, dejte jí pryč.
        Počkáme než vychladne, (pro rychlejší postup jí dejte na okno), až tedy vychladne, přidáme jí do tvarohu, který by měl mít pokojovou teplotu.
      2. Potom teprve přidáme žloutky a smícháme špachtlí.
      3. Vybereme bílky z ledničky a šleháme dokud se vám nevytvoří pěna – potom dáme všechny ingredience společně do misky a promícháme je.
      4. Připravte si pekáč a skleněnou nádobu na pečení s průměrem 15cm.
      5. Připravte si ještě papír na pečení ve 2 různých velikostech, protože jeden bude kopírovat dno nádoby na pečení a potom delší, který bude kopírovat stěny nádoby.
        Pro lepší pochopení uvidíte i ve videu v čase: 2:28.
      6. Když už máte směs v nádobě na pečení, dejte jí na velký pekáč jako ve videu na který přilejete voduVideonávod:


Fánky ze zakysané smetany recept

dezerty
0 minut
5
(1)
21. 10. 2022 Dalibor