Hornické vepřové řízky Recept recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 14. 06. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

      1. Vepřové maso posypeme solí, pepřem a zprudka opečeme z obou stran na troše oleje.
      2. Potom plátky přendáme na plech a uložíme na ně kousky pálivé papriky, nakrájenou klobásku, plátky hub, šunku a nakonec posypeme i strouhaným sýrem.
      3. Vložíme do vyhřáté trouby na 180 stupňů a pečeme, dokud sýr není opečený dozlatova.
      4. Podáváme s přílohou dle chuti, zcela stačí i salát z čerstvé zeleniny. Dobrou chuť.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor