Domácí pribiňáček recept

4.6
(59)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 210 minut
Tomáš, 28. 11. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

  • Želatinu si připravíme přesně podle instrukcí na obalu.
  • Necháme ji nabobtnat a zahřejeme na vysokou teplotu.
  • Pozor nesmí se ale vařit.
  • V mixéru si smícháme jogurt, zakysanou smetanu a cukr.
  • Mícháme asi 3 minuty.
  • Pak přidáme hotovou želatinu a důkladně znovu důkladně promícháme.
  • Nalijeme do mísy a dáme do lednice vychladnout na 3-4 hodiny.
  • Na závěr můžeme ještě dozdobit libovolnými ingrediencemi – ořechy, strouhaný čokoláda nebo lesní plody.

Fánky ze zakysané smetany recept

dezerty
0 minut
5
(1)
21. 10. 2022 Dalibor