Domácí Cordon Blue bez smažení s dokonalou vůní i chutí recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 08. 02. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. V první řadě si kuřecí prsa důkladně očistíme a omyjeme.
    2. Pak je překrojíme na polovinu tak, abychom dostali asi 8-9 kousků (samozřejmě to závisí na jejich tloušťce a velikosti jednotlivých kuřecích prsou, které jsme koupili).
    3. Kuřecí prsa naklepeme na tenký plátek.
    4. Potom je osolíme, opepříme, rozetřeme po nich i náš česnek, který jsme si protlačili přes lis na česnek, a posypeme je sušenou petrželkou.
    5. Každý plátek potřeme hořčicí, položíme plátek šunky , sýra a srolujeme.
    6. Obalíme v rozšlehaném vajíčku s mlékem a ve strouhance.
    7. Připravíme si plech na pečení, který vyložíme alobalem a potřeme olejem.
    8. Položíme role a dáme zapéct do trouby. Pečeme při teplotě 210 stupňů cca 35 minut.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor