Žena porcovala maso a najednou se začlo pohybovat! Jak je to možné?

0
(0)

Dalibor , 24. 10. 2022

Určitě to znáte, vyrazíte do krámu koupit maso na dobrý rodinný oběd, a když ho vybalíte, zjistíte, že je s ním něco v nepořádku. Po rozbalení se to snadno pozná podle nevábné vůně. Zkažené maso však není jediná nepříjemná věc, která se vám může stát. Tato žena z čínské provincie Šan-tung, která se chystala na pěknou pečínku, zažila šok, ze kterého se stále vzpamatovává.

Maso se začalo pohybovat

Žena připravovala velký kus masa na několik plátků na steaky a při tom byla tak šokována, že si upustila nůž na zem. Maso se začalo hýbat, jako by bylo živé. Dalo by se to popsat jako pravidelný pulzující pohyb. Žena nemohla uvěřit, že by se něco takového mohlo stát, a vyděšená šla maso odnést zpět do prodejny. Když maso předložila prodavači, ujistil ji, že je to normální a že se to občas stává.

Maso natočila a zveřejnila na YouTube

Chuť na maso se však změnila, když ho uviděla. Neměla chuť si něco takového strčit do pusy. Pohyblivé maso natočila na video a umístila ho na YouTube. Reakce na video byly většinou negativní. Někteří lidé ji psali, že v mase mohou být červi, a že udělala dobře, když maso vrátila. Jiní psali, že je to opravdu nechutné. Někteří lidé se videu posmívali a psali, že by to byl dobrý vtip, kdyby takto servíroval maso své přítelkyni.

Jak je možné, že k tomu dochází?

Odborníci tvrdí, že tento jev někdy může být způsoben nervovými zakončeními, která ještě nepřestala pulzovat. Jako kapr nebo králík stažený z kůže, který je stále ještě naklepaný. Zvíře zemřelo, ale jeho puls je stále dotvářen nervovými vlákny. Tato odpověď však ženu příliš nepřesvědčila a po této děsivé zkušenosti se rozhodla stát se vegetariánkou.

Video

Zde se můžete podívat na video a přesvědčit se sami. Nedoporučujeme ji však slabým povahám. Rozhodněte sami, zda byste měli odvahu něco takového sníst, nebo zda byste reagovali stejně jako tato žena.

Zdroj: kreativnija.cz

👍 Tento návod je užitečný