Vyhrajte nad rakovinou. Nechte ji vyhladovět!

0
(0)

Tomáš , 05. 10. 2021

To, co jíme, nebo naopak nejíme, má velký vliv na naše zdraví. Některé potraviny totiž podporují růst nebezpečných nádorů, některé ale způsobí, že se bude naopak zmenšovat. Bohužel, velkým zabijákem našeho zdraví je cukr, což potvrzují vědci a jejich různé studie.

Cukr zabijí zdravé buňky, je to skutečnost, kterou víme od 20. let

Že cukr zabijí veškeré zdravé buňky a může být důsledkem toho, že se objeví rakovina, je skutečnost, která je vědcům známá již od 20. let 20. století. Lékaři ale tuto informaci svým pacientům nesdělují, nebo se tak stává jen velmi málo. Kromě cukru totiž musíte přestat konzumovat také jiné potraviny. Zpracované jsou také plné cukru, a ztěžují boj s nádorem.

Článek, který byl uvedený v Nature Medicine, upozorňuje na to, že zpracovaný cukr ještě navyšuje růst rakovinotvorných buněk. Výsledky jsou bohužel natolik hmatatelné, že vědci zkusili experimentovat s novým typem metody, která by měla odhalit rakovinu. Metoda je založená na specifické formě MRI.

Inzulín způsobuje vedlejší účinky ve tkáních

Skener, který byl senzibilizovaný skupinou vědců, detekuje v těle glukózu a během testu tak rakovinné buňky svítí jasněji, pokud obsahují velké množství cukru. Inzulín totiž podle vědců způsobuje vedlejší účinky v různých tkáních. Ale zajímavé je také to, jak rakovinné buňky reagují. Pokud je v těle nádor, glukóza místo do zdravých tkání putuje do nádoru a využívá tak svou sílu k jeho růstu.

Při prevenci rakoviny, ale také při její léčbě je tak nutné se vyhnout cukru, jíst více zeleniny a také rostlinných bílkovin. Omezte konzumaci zpracovaných potravin, tělo se pak dokáže samo uzdravit jen tím, že mu nebudete dávat potraviny, které pro něj nejsou vhodné. Pokud to nemoc umožňuje, dejte se také na pravidelné cvičení. Stačí svižná chůze, rotoped nebo běh – jsou to přirozené pohyby, navíc je můžete dělat kdykoliv.

👍 Tento návod je užitečný