TOP 5 zaručeně fungujících tipů, jak zhubnout do plavek bez jakéhokoliv cvičení!

0
(0)

Dalibor , 07. 04. 2020

Už je dost pokročilý čas na to, abyste si konečně přiznali, že léto je prakticky už tady a vy stále nemáte postavu "vhodnou" do plavek. Hlavně nepanikařte!

Přinášíme vám 5 zaručeně fungujících tipů, jak se dostat do vysněné formy, a to bez cvičení!

Chia semínka


Základní vlastností chia semínek je to, že v kombinaci s tekutinou zvětšují svůj objem. To znamená, že po jejich konzumaci nebudete delší dobu pociťovat hlad, respektive otravné kručení v žaludku, které vám neustále připomíná, že jste si ještě nedali ten borůvkový muffin položený v kuchyni na stole.

Jablečný ocet


Pokud trpíte známým syndromem "neustále mám na něco chuť", jablečný ocet vám pomůže se ho zbavit, snižuje totiž chuť na jídlo. Stačí jedna lžíce rozmíchaná ve sklenici vody a vaše mlsné chutě budou pryč. Pokud nesnesete jeho kyselou pachuť, volně dostupné jsou i tobolky s jeho koncentrátem, které prostě zapijete vodou.

Psyllium

Jde o jemný prášek, který při styku s vodou zvětšuje svůj objem, podobně jako chia semínka. No narozdíl od nich, psyllium není bez chuti, proto doporučujeme smíchat ho s lžičkou medu, abyste "překryly" jeho přirozenou chuť. Psyllium je vláknina bez téměř žádné kalorické hodnoty, takže konečně něco, co si můžete dát bez výčitek.

Konopný protein


Při konopném proteinu třeba vycházet z jednoduchého principu: nižší kalorický příjem než výdej a kila půjdou dolů. Jeho velkou výhodou je, že ho mohou konzumovat i vegetariáni nebo vegani. Přimíchejte si ho ráno do smoothie a do měsíce můžete vidět výsledky.

Sklenici vlažné vody


Na závěr vám uvádíme nejjednodušší a nejméně nákladný tip. Sklenici vlažné vody nalačno hned ráno. Teplá voda vám "nastartuje" trávicí systém na celý den, a také trošku oklame žaludek, který si bude myslet, že už máte za sebou omeletu s opékáním slaninou.