Tomuto výrobku z Lidlu se zaručeně vyhněte! Další skandál obchodního řetězce Lidl

0
(0)

Tomáš , 11. 06. 2019

Žena se vydala na obvyklý nákup do obchodního řetězce Lidl. Nakoupila si mnoho potravin včetně sladkých žlutých banánů, které měla až do tohoto dne velmi ráda. Žena přišla domů a po snězení prvního banánu přišel obrovský šok. Od teď na banány již chuť mít nebude a do tohoto obchodu odmítá nyní vkročit.

Lidl

Není to poprvé, co Lidl řeší skandál týkající se nabízeného zboží na pultech obchodu. 
Tentokrát se jedná ale o problém poněkud neobvyklý. Nejedná se totiž o šizené zboží, ale o zboží, které naopak obsahovalo něco navíc. 

Banány

Žena se doma s chutí pustila do sladkých banánů, ale jakmile začala jíst ten první, zjistila, že uvnitř banánu něco podivně křupe. 
Žena se do banánu podívala detailněji a zjistila, že banán je plný podivných hnědých kuliček. Po chvíli zjistila, že se jedná o pavoučí vajíčka, které byly do banánu nakladeny. 

Po zjištění se zákaznici udělalo velmi špatně a začala zvracet. Její kamarád ji navrhl, že ji odveze do nemocnice, ale to kvůli svým 6ti dětem odmítala. Nemohla je nechat doma o samotě. 

Žena se obávala, že se tato vajíčka, která pozřela v břiše vylíhnou!

Lékaři přijeli proto za ženou domů, kde ji vyšetřili. Lékaři ženu ujistili, že vylíhnutí je nemožné, protože žaludeční šťávy většinu vajíček zničí. 
Slovo "většina" zákaznici velmi vyděsilo a stále trpí strachem, že se ji přece jenom v břiše začnou líhnout pavouci.