Recept na účinný domácí nápoj, který vám posílí imunitu a vyčistí játra

0
(0)

Dalibor , 13. 07. 2020

S nedostatečnou imunitou je spojena zejména vyšší pravděpodobnost onemocnění; takový organismus je vítaným terčem pro různé viry a bakterie. Faktorů, které naši přirozenou imunitu, tedy schopnost bránit se negativním vlivům, oslabuje, je celá řada, k těm nejčastějším a nejnebezpečnějším patří stres, málo pohybu, nekvalitní strava a špatné stravovací návyky, samozřejmě také konzumace alkoholu, kouření apod. Pozor také na nedostatek spánku, který je pro zdraví naprosto klíčový a řada lidí na něj v dnešní uspěchané době zapomíná.

Pokud chcete svůj imunitní systém posílit pomocí doma vyrobeného přírodního prostředku a vyhnout se tak chemickým komponentům ve volně prodejných lécích nebo lécích na lékařský předpis, zkuste tento recept, který rovněž pomůže ke správné funkci krevního oběhu a vyčistí také vaše játra. Pokud jde o nepříznivé účinky volných radikálů, nápoj pomáhá i k jejich oslabení.

Z čeho nápoj vyrobit

Pro výrobu léčivého nápoje budete potřebovat:

  • čerstvou studenou vodu (4 l)
  • kořen zázvoru
  • kůru z 8 citronů, a
  • česnek (8 stroužků).

Už ze samotného složení je více než zřejmé, že nápoj má neobyčejnou sílu.

Postup přípravy

První ingrediencí, kterou je třeba si připravit, je zázvor, který omyjte a ostrouhejte a poté nasekejte na malé kousky. Také česnek oloupejte a rovněž nařežte na kousky. Přidejte nastrouhanou nebo nasekanou kůru z citronů a směs dobře rozmixujte.

Poté vložte získanou hmotu do hrnce s předepsaným množstvím vody, přiveďte k varu, odstavte a nechte vychladnout. Po vychladnutí tekutinu sceďte a uchovávejte nejlépe ve skleněné nádobě s víčkem.

Jak často nápoj pít

Velkou výhodou tohoto nápoje je vzhledem k jeho čistě přírodnímu složení skutečnost, že jej můžete pít denně, a to vícekrát v průběhu dne, nejlépe přibližně dvě hodiny před jídlem. Uvidíte, že po čase začne tato kúra působit a vy se budete cítit lépe a lépe.

👍 Tento návod je užitečný