Proč pít vodu ihned na prázdný žaludek chvíli po probuzení? Toto je zřejmý důvod!

0
(0)

Tomáš , 25. 02. 2019

Všechny ženy na světě obdivují japonské ženy kvůli štíhlé postavě a bezchybné kůži. Jak to tyto ženy dělají?

Sklenice vody

Japonské ženy mají jeden ranní rituál a to ten, že se okamžitě po probuzení vypije pohár čisté vody. Podle mnoha odborníků je to jeden z nejzdravějších a nejvíce prospěšných návyků, které můžete udělat pro své celkové zdraví.
Některé studie ukázaly přínosy tohoto ranního rituálu, ale je také velmi důležité, aby sklenici čisté vody pili na prázdný žaludek.
Díky tomuto rannímu rituálu můžete zabránit a léčit mnohé nemoci, jako například: Oční choroby, průjem, zácpa, zvracení, gastritida, onemocnění srdce, bolesti hlavy, bolesti těla, onemocnění dělohy, menstruační poruchy, chronická únava, astma, srdeční frekvence, epilepsie, bronchitida, diabetes, meningitida atd.

Ranní rituál

Jedná se o jednoduchý rituál, jen potřebujete 160 ml vody, jakmile vstanete. Je důležité okamžitě provést tento rituál po probuzení, neměli byste ani zuby pucovat.
Po vypití sklenice vody můžete zbytek udělat, ale nemusíte nic jíst během 45 minut.
Po 45 minutách můžete jíst a pít, co chcete. Kromě toho je velmi důležité konzumovat něco, alespoň dvě hodiny po snídani, obědě a večeři.
Pokud jste starší nebo nemocní, nebo když vstáváte a prostě nemůžete vypít 4 sklenice vody, můžete začít pít tolik, kolik snesete.
A jak dny jdou, můžete postupně zvýšit množství vody a pokusit se dosáhnout 4 sklenic vody každé ráno.

hydratované tělo

Tímto rituálem udržujete své tělo správně hydratované, a tím přispíváte k procesu snižování tělesné hmotnosti, zlepšování metabolismu, prevenci pálení žáhy a trávení, zlepšení zdraví pokožky a vlasů. Budete mít také více energie a zlepšíte všechny funkce těla, které existují.
Je to ještě lepší, než si myslíte, pít vodu první ráno, odstranit gastritidu za 10 dní, zbavit se zácpy, regulovat diabetes po dobu 30 dnů a také stabilizovat krevní tlak!

Prevence

Ranní rituál je užitečný při prevenci nebo kontrole jakékoli nemoci, ale vy to uděláte každé ráno a pamatujete si to.
Je úžasné,  pít ráno vodu, když se probudíte, dokážete udělat takové zázraky bez nepříjemných vedlejších účinků!