Přírodní zázračný sirup, který Vám nakopne imunitu

0
(0)

Dalibor , 24. 10. 2022

Neexistuje žádná zázračná pilulka nebo nápoj, který by vám pomohl shodit přebytečná kila při zdravé stravě a dostatku pohybu. Následující recept je však ideálním způsobem, jak doplnit svůj jídelníček a urychlit tento proces.

Tuto zeštíhlující směs přírodních ingrediencí si snadno připravíte doma a skvěle doplníte svůj jídelníček. Měla by se konzumovat pravidelně každý den a nastartuje váš metabolismus tak rychle, že můžete ztratit břišní tuk již za týden. Je také velmi zdravý, pomáhá detoxikaci a ničí bakterie, které se v těle skrývají.

Mezi přísadami tohoto pikantního elixíru najdete silné látky, jako je citron, křen, zázvor a skořice.

Jak to funguje?

Především vitamin C obsažený v citronu reguluje spalování tuků, což znamená, že nejen posiluje imunitní systém, ale hraje také roli v metabolismu a vstřebávání a odbourávání tuků.

Skořice má vliv na břišní tuk, který je problémem pro většinu žen, protože reguluje hladinu inzulínu v těle, tj. působí jako inzulín, a proto může snižovat hladinu cukru v krvi. Zabraňuje rychlému poklesu hladiny cukru, a tím i náhlým návalům hladu.

Křen se přidává do tradičních tučných jídel z nějakého důvodu, protože má schopnost podporovat trávení, a usnadňuje tak tělu zpracovávat nestravitelné maso, tuky a oleje, které jíte.

Zázračný sirup

Pokud ho budete jíst pravidelně, poradí si i s přebytečným tukem uloženým v těle. Rostlina je bohatá na vitaminy C a B a obsahuje také velké množství železa, vápníku a hořčíku.

Kromě toho, že je zázvor skvělým lékem na nachlazení, může také pomoci zbavit se tukových zásob tím, že zlepšuje trávení.

Ingredience:

  • 130 g čerstvého křenu
  • 4 lžičky medu
  • 3 citrony
  • 2 lžičky skořice
  • 2 cm čerstvého zázvoru

Příprava:

Oloupejte zázvor, přidejte citronovou šťávu, med, skořici a křen a důkladně rozmixujte v mixéru. Vložte je do čisté sklenice, uzavřete a uložte do chladničky.

Použití:

Každé ráno zkonzumujte jednu čajovou lžičku směsi nalačno a druhou čajovou lžičku večer před spaním.

Zdroj: tudasfaja.com