Přírodní lék na nevolnosti, nachlazení, ale i na podporu srdce a imunity? Vyzkoušejte kombinaci jablečného octa, medu a česneku!

0
(0)

Dalibor , 11. 07. 2020

Jablečný ocet, med a česnek. Trio, které úspěšně poráží drahé farmaceutické preparáty, navíc nemá žádné vedlejší účinky. Nevěříte? Sami lékaři byli účinky překvapeni, v některých případech totiž tento přírodní lék měl až desetinásobně silnější efekt než penicilín. Kombinace těchto přírodních zázraků působí přitom na rozlišné neduhy, protože spojuje tři superpotraviny v jednu. Tím získává neskutečnou sílu, vyzkoušejte sami na sobě a uvidíte!

Na posílení imunity

Kdo by neznal schopnost česneku vítězit v boji s chřipkami a nachlazením? Česnek je pro posílení imunity zásadní, ve spojení s jablečným octem a medem tvoří skvělou trojici. Česnek samotný je známý pro své antibakteriální a protizánětlivé účinky, vhodné je proto přidávat česnek do jídelníčku co nejčastěji. Ideální je pojídat stroužky česneku čerstvé, ale užití je možné také při vaření. V kombinaci s jablečným octem a medem je možné použití do marinád a na maso.

V případě bolestí břicha

Žijete ve stresu a zažíváte denně mnoho nepříjemných situací, které musíte řešit? Máte z toho bolení břicha? S tím vám jablečný ocet velmi dobře pomůže, protože se zřejmě jedná o typ refluxu, nevolnosti nebo pálení žáhy z nedostatečného trávení potravin. Před spaním si proto připravte nápoj z 2 dcl vlažné vody, lžičky medu a lžičky jablečného octa, trávení se zklidní a zmizí i bolesti břicha. Dokonce můžete i nějaké kilo nadváhy shodit, protože jablečný ocet zamezuje ukládání tuků a vápník v česneku napomáhá k regulaci hmotnosti.

Sirup na posílení těla

Jak zvýšit obranyschopnost těla a současně posílit srdce a cévy? Využijte všech účinků známé trojice a připravte si sirup na celkové posílení těla z:

  • 10 stroužků česneku
  • hrnku jablečného octa
  • hrnku domácího medu.

Česnek rozdrťte a smíchejte s jablečným octem a medem. Sklenici uložte do lednice a denně užívejte ráno 2 lžičky sirupu nalačno. Zapijte sklenicí vody. Uvidíte, jak se celému tělu po této medicíně uleví!