Pravda o másle je konečně odhalena. Naše babičky to celou dobu věděly

0
(0)

Tomáš , 21. 05. 2019

Od malička nás učili, že máslo není zdravé jídlo a měli bychom být opatrný když konzumujeme light margaríny a podobné produkty. No není to docela pravda. Od 60. let vědci našli důkaz, který demonstruje a hovoří o pozitivním účinku másla pro naše tělo, ale společnost a nesprávné tvrzení "vědců" nám vytvořili mylnou domněnku abychom považovali margarín za dobrou věc.

Máslo

Při výzkumu, kde potkani a psi jedli velké množství tuku a cholesterolu,se u nich netvořily antisklerotické účinky nebo nějaké poškození. Bylo zjištěno, že lidé kteří snědí velké množství nasycených tuků mají malé riziko srdečních chorob.

Pokud jste opatrný při výběru másel, které budete jíst toto se vám vyplatí pro vašem zdraví. Normálně máslo obsahuje 400 separovaných tukových toxinů, které nabízí nasycené kyseliny, tuky a vitamíny. Ty pozitivně ovlivňují naši energii v těle a prospívají naší biologické aktivitě.

Máslová chuť je nesrovnatelně lepší ta přirozená!

Máslové tuky jsou velmi podobné k naší fyziologii tuků a biochémii.Maslo obsahuje množství zdravých benefitů. Hydrogen tuky z margarínu, nám přidají mnoho obtíží. Snižují nám hladinu cholesterolu v naší krvi a zvyšují nám hladinu triglicerinov a lipoproteinů.

Omega 3-kyseliny a vitamin K2 je obsažen ve větším množství v přírodním másle. Je mnohem lepší vybrat přírodní možnost a koupit máslo od kraviček, které se pasou skutečnou trávou.

Výzkum

V roce 2010 byly analyzovány úrovně konjugované linoleové kyseliny od 1813 lidí, kteří trpěli srdečními chorobami a porovnali je s lidmi bez srdečních problémů. Dobrovolníci se rozdělili do 5ti sekcí podle nejnižší úrovni a nejvyšší úrovni konjugát. lin. kys.

Lidé, kteří mají složenou stravu z více nasycených tuků mají nejmenší riziko na problémy se srdcem. Ti co nepřijímají ty zdravé tuky, se mohou obávatt.

Tak nakonec jste zjistili, že máslo není takovým strašákem a dokonce se zdá, že vašemu tělu prospívá.