Celulitida je mé celoživotní trauma, ale teď se na sebe dívám ráda do zrcadla. Pomohl mi tento nápoj.

0
(0)

Dalibor , 23. 09. 2020

Máte problém s vaší váhou, už jste toho vyzkoušeli hodně, ale kila stále tak nějak nejdou dolů? Nezoufejte, jelikož cesta k dokonalé postavě není tak složitá, jak si můžete myslet. Stačí jenom správný nápoj a kila půjdou jako zázrakem dolů. A to, i pokud jde o problémové partie, kde je hubnutí skutečně nejtěžší.

Stačí jenom tři suroviny

Nemusíte se obávat jakýchkoliv komplikovaných a složitých koktejlů, nebo snad špatně dostupných surovin. To, co budete potřebovat, najdete ve vaší kuchyni. A jedná se jenom o tři ingredience, které jistě velmi dobře znáte. Jejich smícháním vznikne nápoj, který by měl pít každý, kdo touží po dokonalé postavě. Konkrétně budete potřebovat:

  • 2 šálky máty
  • 1 lžičku strouhaného zázvoru
  • 1 citron

A to je vše. Možná tento nápoj používáte, když jste nachlazení, ale netušíte, že vám dokáže pomoci i v případě, kdy řešíte svou postavu.

Příprava a užívání

Příprava tohoto nápoje je velmi jednoduchá. Stačí jenom vymačkat šťávu z jednoho citronu, přidat najemno strouhaný zázvor a dále mátu. Vše vložte do mixéru, promíchejte a máte hotovo. V případě potřeby můžete naředit vodou. Potom už stačí pouze pravidelné pití, a to nejlépe každý den večer, před spaním, několik hodin po večeři. Samozřejmě je třeba nápoj nepřislazovat. Když už, tak jenom přírodními sladidly, jako je třeba známá rostlina stévie. Cukr ani chemická sladidla rozhodně nedoporučujeme.

Proč nápoj funguje?

Je to celkem jednoduché. Umí totiž ve vašem těle aktivovat celou řadu procesů, které se podepíší na rychlejším metabolismu. A pokud ten šlape jak má, tak jsou i rychle a efektivně spalovány tuky. Díky tomuto nápoji nejenom-že svůj metabolismus nastartujete, ale také dojde k tomu, že tělo vyčistíte od nežádoucích toxinů a dalšího odpadu. A k čemu to vede? Že tělo bude fungovat správně, metabolismus bude běžet jak má a vy můžete velmi brzy dosáhnout požadované postavy.