Nutella je oblíbenou pochoutkou mnoha lidí a především dětí. Společnost zuří, že se na veřejnost dostal tento šokující obrázek!

0
(0)

Tomáš , 29. 01. 2019

Snad všechny dětí zbožňují chuť lískooříškového krému Nutella. Tento velmi slavný a oblíbený produkt patří společnosti Ferrero a tato společnost nyní čelí velké kritice.

Nutella

Nejenže se objevila informace o velmi vysokém množství palmového tuku, který krém Nutella uvnitř obsahuje a který výrazně zvyšuje riziko vzniku nebezpečné rakoviny, ale navíc se na veřejnost dostal zajímavý obrázek, který vyvolal u lidí velké pobouření.

Nutella je oblíbenou pochoutkou, ale po tomto obrázku zřejmě klesne prodej.

Obsah cukru

Jedná se o ingredience obsažené v této sladké pomazánce. Jedná se o výrazné množství cukru, tuku a ořechů. Ukazuje se, že více než polovina krému je jen a pouze obyčejný cukr!

Složení

Oficiálně, společnost Ferrero nepotvrdila ani nevyvrátila, zda je tento obrázek opravdu skutečný (výrobní tajemství). Nicméně, při pohledu na tabulku s nutriční hodnotou, skutečně obrázek není příliš daleko od smutné reality.
Samozřejmě, že malé množství sladkostí si občas dopřát můžeme všichni, všechno však s mírou. Nicméně, to stojí za zvážení jestli není lepší cukr nahradit ovocem a zeleninou.