Nikdy toto ovoce nekupujte bez fólie. Toto ovoce dokáže s tělem víc než citron a pomeranč společně

0
(0)

Tomáš , 18. 06. 2019

V tomto článku budeme mluvit o pomelu. Pomelo je přírodní produkt, který je spojen zejména se zimními měsíci. Na regálech obchodů je jich spousta, a pokud jste Pomelo dodnes neokusili, určitě to neodkládejte. Pomelo není jen osvěžující a chutné, ale i velmi dzarvé. Tento organický produkt má to nejlepší z citronu a pomeranče a mnoho dalšího.

Pomelo bez fólie

Pomelo nikdy nekupujte bez folie.  Potéž je v tom, že rychle schne ve všech ohledech a ani hrubá kůženedokáže zajistit jeho šťasvnatost. To je důvod, proč je postupně zabalován do fólie, což brání vysýchání. 

Srdce a kosti

Pomelo může zmenšit škodlivý cholesterol v krvi a zajistit správný chod celého kardiovaskulárního systému. Pomelo má vysoký obsah draslíku a je zvláště nutný pro srdce. Rovněž se doporučuje pro pacienty s onemocněním. Mezitím obsah draslíku prospívá také kostem a působí jako prevence osteoporózy.

Rakovina

Dokonce i staří Číňané si uvědomili, že jemný kus kůry (vnitřní část) je výhodný pro žaludeční a střevní činnost. Obsahuje bioflavanoidy, které probíhají jako očekávání malignity tlustého střeva, slinivky břišní a žaludku.

Močové cesty

Pomelo obsahuje vysoké množství vitaminu C a vylučuje mikroorganismy z močových cest. Pomelo odstraňuje pravidelně toxiny, které pomáhají řešit tyto problémy.

Čistí tělo od tuků a napomáhá hubnout

Ztížené trávení, nadváha a zácpa - veškerá pomoc tkví v pomelu. Pomelo obsahuje enzymy, které oddělují tuky a mohou ohromně drhnout tělo.

Imunitní systém

Za tímto účelem tělo z pomela využije sílu vitamínu C, ale navíc i různé antioxidanty, které tento organický produkt skrývá. Jednoduše dejte asi 2-3 měsíčky tohoto organického produktu denně.

Krása

Pomelo chrání kožní buňky před předčasným zráním a zároveň podporuje růst a kondici nehtů i vlasů.

Na co pomelo pomůže?

  • Uvolňuje stres a působí na nervovou soustavu
  • Dýchací soustava
  • Zmírňuje suchý kašel
  • Podporuje správný chod trávicího systému