Divila jsem se co pod postelí mé babičky dělá sklenice s vodou. Když mi řekla důvod, začala jsem to dělat každý den.

0
(0)

Dalibor , 11. 07. 2020

Ačkoliv medicína zejména v posledních sto letech udělala neskutečné pokroky a lékaři jsou dnes schopni dělat téměř zázraky, přesto existuje oblast, kde stojí před lékařskou vědou stále obrovské množství otazníků. Jedná se o duševní zdraví člověka a o to, jak je lze pozitivně ovlivňovat.

Někteří pacienti dobře reagují na léčbu a lékařům se daří bojovat s příčinami jejich onemocnění, ať jsou už psychologického nebo biologického původu, ale jsou pacienti, u nichž ani přes největší snahu léčebné postupy nezabírají. Na vině mohou být i určité duchovní příčiny, něco nepojmenovaného, co nemocného člověka nějakým způsobem zavírá před vlivem toho, co by mu mohlo pomoci.

Jednou z možností, jak snížit vliv těchto negativně působících energií, zklidnit mysl a svým způsobem udělat cestu pro působení léků, je velice prostý úkon, který je však potřeba každý den opakovat – umístit sklenici vody pod postel, na které nemocný spí.

Neuvěřitelná moc vody

Možná vás hned napadne otázka, jak může obyčejná voda pomoci v léčbě čehokoliv. Odpověď však spočívá v tom, že voda vůbec obyčejná není. Badatelé se vodou a jejími účinky zabývají již po staletí a ukazuje se, že tato tekutina

  • je schopna například reagovat na hudbu
  • disponuje určitou formou paměti, a v neposlední řadě
  • je také schopna absorbovat jak pozitivní, tak také negativní vibrace (včetně myšlenek).

Pokud se tedy oprávněná důvěra v moderní medicínu spojí ještě s vírou v účinky přírodních látek, je pacient na dobré cestě k vyléčení nebo alespoň zmírnění příznaků své nemoci.

Jak voda odstraní negativní vibrace?

Postup je velice jednoduchý. Průhlednou sklenici naplňte čistou, studenou vodou z kohoutku a umístěte pod postel. Voda tak bude moci sice nenápadně, ale o to účinněji působit v náš prospěch a doslova nasávat vše negativní. Někdy jsou změny viditelné pouhým okem – ve vodě se mohou tvořit bublinky, stěny sklenice mohou být zamlžené. To vše signalizuje, že voda měla co absorbovat. I když však ráno žádné viditelné změny na sklenici nebo vodě nezaznamenáte, neznamená to, že voda „nepracovala“. Jen nesmíte zapomenout vždy následující den ráno vodu ze sklenice vylít a znovu ji naplnit čistou vodou a proces tak pravidelně opakovat.

👍 Tento návod je užitečný