Jak zhubnout doma a bez diety? Dělejte tyto věci a uvidíte ten výsledek už do léta!

0
(0)

Dalibor , 07. 04. 2020

Nesprávná strava vede ke intoxikaci těla. To je jedna z hlavních příčin metabolických poruch. Všichni obézní lidé mají problémy s trávením. Potřebují nejen zhubnout, ale také vyčistit gastrointestinální trakt a krev, aby jejich tělo mohlo správně fungovat. Jak zhubnout doma bez diety
Pijte detoxové nápoje:

Surové potravinářské vlákna vám dají do pořádku trávicí procesy. Snažte se pít nejméně jeden nápoj denně ze syrové zeleniny nebo ovoce rozmixovaného v mixéru. Můžete do nich přidat kefír nebo jogurt.

Konzumujte červené víno:

Pohár červeného vína denně sníží hladinu cholesterolu a pomůže bojovat proti infekcím močových cest.

Aktivní uhlí:

Aktivní uhlí je spálené dřevo, materiál organického původu. Látka, která absorbuje toxiny, těžké kovy a dokonce i jedy, absorbuje všechno, co je špatné a odstraňuje ji z těla.

Voda s jablečným octem:

Jedna čajová lžička jablečného octa stačí na sklenici vody. Pijte jeden pohár ráno půl hodiny před jídlem.

Vylučte rafinovaný cukr ze stravy:

Použití rafinovaných výrobků a umělých sladidel vede k nadměrné akumulaci glukózy v krvi. Zvýšená hmotnost zvyšuje riziko vzniku cukrovky a kardiovaskulárních onemocnění. Když přejdete na organický hnědý cukr, javorový sirup nebo jiné přírodní sladidla, jako je sušené ovoce, vaše touha po sladkostech začne klesat.

Jezte organické produkty:

Pokud žijete ve městě, nakupujte výrobky buď na trhu od lidí, kteří je vypěstovali ve své zahradě a farmě, nebo v eko-obchodech. Existuje zde větší záruka, že ve vaší zelenině a mase nebudou žádné pesticidy ani antibiotika.

Vyčistěte vzduch v domě:

Pomůže pravidelné čištění prachu, obyčejný čistič vzduchu nebo solná lampa.

Pijte zelený čaj a vzdejte se kávy:

Káva obsahuje cafestol, který zvyšuje hladinu cholesterolu. Zelený, bílý nebo bylinný čaj pomáhá předcházet akumulaci špatného cholesterolu.

Používejte probiotické produkty:

Mezi ně patří kefír, čistý jogurt, kyselé zelí, zralý sýr, polévky, pomazánky a tmavá čokoláda. Takové produkty zlepšují trávicí trakt.

Pijte ionizovanou vodu:

Je bohatá na molekuly aktivního uhlí. Ionizovaná alkalická voda je silný antioxidant, který dokáže neutralizovat volné radikály.

Jděte do sauny a trénujte:

Při pocení se tělo přirozeně zbavuje toxinů.

Snažte se věnovat alespoň jednomu kardio cvičení každý den a posílíte si tak oběhovou soustavu.

Program čištění organismu doma by měl být prováděn systematicky a pravidelně. Komplexní program čištění těla bude fungovat, pokud budete postupovat podle všech jeho bodů.