Možnost zhubnout až 2é kg za 60 dní zkusilo několik žen. Tento citronový elixír na odstranění břišního tuku si všechny chválí.

0
(0)

Tomáš , 21. 09. 2021

Snažíte se dostat opět do formy, ale nechce se vám trávit dlouhé hodiny v posilovně, běhání vám nic neříká a na sveřepé dodržování stravy nemáte dost pevnou vůli? Pak je tento článek přesně pro vás. Nejčastějším problémem bývá tuk v oblasti břicha, kterého se jen těžko zbavuje. A protože štíhlý pas vypadá přitažlivě, pramení z této oblasti spousta pochybností o vlastním těle.

Hladovění není cesta ke štíhlé postavě

Štíhlé a vypracované tělo bez tukových polštářů na nás shlíží ze všech stran. Jenže to, co je nám v časopisech, televizi nebo na billboardech prezentováno jako ideál krásy, je pro většinu lidí naprosto nedostižné. V honbě za dokonalým tělem pak někteří lidé upadají do depresí. Je ale důležité pamatovat na to, že hlavním ukazatelem krásy by měl být optimální zdravotní stav.

V každém případě je hubnutí přebytečného tuku pro tělo prospěšné, pokud přitom nezapomínáme doplňovat všechny potřebné živiny. To bývá obecný problém mnoha lidí – namísto toho, aby se soustředili na vyváženou a zdravou stravu, se pouze omezí v příjmu potravy a tělo tím přichází o důležité makronutrienty a vitamíny.

Tuk na břiše rozpustí citronový elixír

Při shazování váhy je dobré soustředit se na části, které mají tuku nejvíce. Pokud se chcete tuku na břiše zbavit, vyzkoušejte úžasný citronový elixír. K dosažení plochého břicha už si nemusíte kupovat předražené a ve většině případů nefunkční spalovače. Ani není nutné trávit několik hodin denně běháním. Daleko efektivnější je totiž zařadit krátká aerobní cvičení vyšší intenzity, která se při spalování tuků výjimečně osvědčila.

Potravinové doplňky k tomu nahraďte přírodním koktejlem. Ten připravíte pouze ze tří ingrediencí, které nejspíš už teď máte ve své kuchyni, případně je seženete v každém supermarketu. Spolu s přiměřeným cvičením a zdravou výživou se první výsledky dostaví už během několika málo dní. Pokud vytrváte, budou výsledky znatelnější a hlavně dlouhodobé.

Jak nápoj připravit?

Potřebovat budete čerstvý kořen zázvoru, citron a lžičku medu. Na sporáku v hrnci nebo v rychlovarné konvici ohřejte dvě sklenice vody. Nechte ji chvíli odstát, pak přidejte citronovou šťávu z půlky citronu a na proužky nakrájený zázvor podle chuti. Vše pořádně promíchejte a nechte chvíli louhovat. Jako poslední přidejte med. Nápoj pijte buď ráno po probuzení, večer před spaním nebo v průběhu celého dne.