Za 7 dní jsem se zbavila povislého krku a vrásek na dekoltu. Stačila mi pouhá jedna ingredience.

0
(0)

Dalibor , 26. 11. 2020

Kdo z nás by nechtěl zůstat stále mladý. Bohužel čas nejde zastavit, a tak jediná spravedlnost na světě měří všem stejně. Jedním z projevů stárnutí jsou vrásky. Nejprve se objeví jedna, pak další a další, a nakonec je náš obličej, hrdlo, ruce jimi rozbrázděné. Někdo to neřeší, a další je z tohoto projevu přibývajících let úplně konsternovaný. Hlavně ženy, pro které je krása důležitým aspektem jejich života. A tak začnou ve velkém používat krémy, podstupují různé omlazovací kůry, s větším či menším úspěchem, aby po čase zjistily, že příroda nad nimi vítězí. Jediný, kdo na tom vydělal jsou prodejci všech těchto produktů. V poslední době se jako houby po dešti objevují staré babské rady a recepty. Některé jsou opravdu dobré, jiné už méně, ale mají jedno společné. Stojí pár korun, vyrobíte si je doma, a když nefungují, vyzkoušíte další, který se zrovna objevil. Také chceme přispět troškou do mlýna a jeden recept na odstranění vrásek vám přinášíme.

Česnek jak ho neznáte!

Každý ví, že česnek je výborné koření do jídel. Taková topinka bez česneku není topinka. A co teprve česnečka. Kromě toho, je česnek výborný prostředek  proti nachlazení, protože má silné antivirové účinky. Obsahuje velké množství germánia a dalších prvků, které jsou zdraví prospěšné. Proč by tedy nemohl pomoci s projevy stárnutí. Zde je recept na přípravu masky.

  • 1 velký stroužek česneku
  • 1 čajovou lžičku medu
  • 1 polévkovou lžíci jílu – z lékárny, musí být rozemletý

Příprava masky a použití

Stroužek česneku oloupejte, a pak ho rozdrťte na co nejmenší kousky. Dále do misky, přidáte med a jíl. Důkladně rozmícháte, až vznikne homogenní pasta. Před použitím si řádně umyjte obličej, nebo místa, kam chcete krém aplikovat a následně osušte. Pak stačí krém aplikovat tak, aby pokryl tenkou vrstvou místa, kde chcete vrásky odstranit. Následně necháte působit 20 – 30 minut. Poté opláchnete vlažnou vodou. Masku je nejlepší aplikovat vždy večer, třeba u televize. Kdo chce nechat působit delší dobu, může klidně celou noc. Jen nezapomeňte, že je třeba na polštář dát starý ručník, který zabrání ušpinění povlečení. Nebo používejte po dobu aplikování povlečení staré. Po 7 dnech bude vaše pleť bez vrásek. Nyní už zbývá jen masku vyzkoušet.