Graf pro ženy podle váhy a výšky: Jaká má být vaše ideální a správná váha?

0
(0)

Tomáš , 06. 07. 2019

Dokonalá tělesná váha je dána četnými věcmi, ale především je dána tím, jak jste vysoká a jakou strukturu těla máte. Díky této tabulce zjistíte, jakou byste měla mít ideální výha v poměru vaší výšce těla.

Ideální váha

Následující tabulka obsahuje pouze výšku průměrnou pro dámy a rozměry jsou v cm a kg.
Je důležité pamatovat na to, že tyto údaje uvedené v tabulce jsou průměrné, takže pokud nabydete dojmu, že vaše ideální váha realitě neodpovídá, poraďte se se svým lékařem. 

Jak dosáhnout ideální váhy?

Dokonce i vy můžete dosáhnout dokonalé váhy, nebo spíše dokonalé postavy, jednoduše si jen uvědomte, že s hubnutím musíte začít a dodržovat stanovený progran, protože bez dodržování pravidel, nezhubnete. Impedanční metr (speciální osobní váha) - je nejpřesnější z těchto 3 dokonalých váhových technik, protože záleží na odhadu skutečného svalového versus tukového poměru v těle.
Tato perfektní váha je k dostání i na našem trhu. Váha funguje na principu nízkého napětí, které prochází tělem a měří odpor buněk v těle. Díky tomu dokáže vyhodnotit podíl svalstva a tuku v těle.
Díky tomu, získáte konkrétní informace o tom, kolik vážíte a budete moct zaměřit nový jídelníček přímo na problémové místo.

Rovnovážná hmotnost

Stále častěji je zmiňována rovnovážná hmotnost, což je hmotnost, které dosáhnete v dospělosti a ke které se vaše tělo neustále vrací po ukončení diet a jiných hubnoucích programů nebo naopak pokud přiberete a následně znovu vrátíte svou váhu na původní číslo. 

Tuto rovnovážnou váhu ovlivňuje mnoho faktorů ve vašem těle.

Tabulka ideální hmotnosti