Díky našemu receptu se zbavíte zápalu plic během dvou dní

0
(0)

Dalibor , 12. 04. 2021

Pneumonie je běžný, ale život ohrožující stav, které často končí smrtí. Primárně postihuje lidi s oslabenou obranyschopností a slabým imunitním systémem, starší osoby nebo chronické nemocné lidi. Pouze 20-30 % pneumonií je způsobeno bakteriemi. Úmrtnost je ale 2-3x vyšší než u jiných patogenů.

Stačí používat náš recept a zápalu plic se snadno zbavíte

Budete na něj potřebovat jen několik surovin:

  • Filtr na zelený čaj
  • ½ lžičky hřebíčku
  • ½ lžičky kurkumy
  • ½ lžičky tymiánu
  • 2 lžičky medu
  • Šťávu z poloviny citronu

Do hrnku dejte horkou vodou, a na tři minuty ponořte sítko, do kterého dejte hřebíček, kurkumu a tymián. Poté mírně zchlaďte, přidejte med a citron a celý obsah vypijte. Během jednoho nebo dvou dní se příznaky pneumonie zmírní, kašel se bude postupně rozpadat a zmizí také.

Proti kašli a zápalu plic můžete bojovat i dalšími prostředky

Proti zahlenění plic si můžete také smíchat ibiškový kořen, čekanku obecnou, podběl lékařský a třezalku. Povařte chvilku 60 g této směsi, přidejte 15 g skořicové kůry, 20 minut louhujte a sceďte. Pijte 3-4 hrnky denně a za několik dní bude cítit účinky čaje. Osvědčeným receptem je požívání šalvějového studeného čaje. Přelijte 8 g šalvěje 1,5 l vroucí vody a 4x denně si dejte lžíci.

Mezi další bylinky, které pomohou, patří divizna nebo přeslička. Přeslička se doporučuje pít při zápalu plic nebo chrlení krve. Stačí přelít 2 čajové lžičky sušené přesličky šálkem vroucí vody, 10 minut louhovat a scedit. Doporučená dávka jsou dva hrnky denně. Přesličku by neměli pít lidé starší 70 let a malé děti. Základní potravinou v boji proti kašli a špatnému dýchání je cibule. Stačí ji oloupat a nakrájet, vložit do jednoho litru vodu s 80 g medu a 400 g cukru. Vařte 3 hodiny, sceďte a podávejte 4-6 lžic denně. V období nemoci zapomeňte na nezdravé potraviny, sladkosti a sladké nápoje. Jezte hodně zeleniny a ovoce a vyzkoušejte domácí čaje.