Co se stane s vaším tělem, když budete jíst směs česneku a medu? Podívejte se na tento zázračný recept

0
(0)

Dalibor , 03. 03. 2021

Hledáte zaručený domácí recept, se kterým posílíte imunitu a budete preventivně bojovat proti nemocem? Pomocí medu a česneku se vám to podaří snadno a rychle. Vyzkoušejte tento recept a sami poznáte, že nepotřebujete nic dalšího pro vaše zdraví.

Česnek patří k nejoblíbenějším ingrediencím české kuchyně

znáte snad některou českou domácnost, kde k vaření nepoužívají česnek? Určitě ne! Tento oblíbený produkt plný vitamínů je oblíbený již po staletí hlavně díky svým pozitivním účinkům na zdraví celé rodiny. Díky jeho léčivým vlastnostem se používá v lidové medicíně a známé recepty používaly již naše prababičky.

Česnek nás dokáže chránit před nejrůznějšími infekcemi, záněty, před chřipkou i nachlazením. Dokáže čistit tělo od nebezpečných toxinů a pravidelně posiluje naši imunitu. Díky kombinaci česneku, cibule a zázvoru získáte skvělý lék pro léčení nachlazení nebo chřipky či jako preventivní doplněk pro posílení imunity.

Pro získání maximálního účinku česneku zapomeňte na jeho vaření nebo pečení. Při vysokých teplotách z česneku odchází alicin, který je právě tou účinnou látkou pro vaše zdraví. Proto konzumujte česnek vždy suchým čerstvý, syrový.

Pokud chcete léčivé účinky česneku ještě více vyzdvihnout, pak se naučte konzumovat recept na lačný žaludek hned po probuzení. Lačný žaludek totiž dokáže vstřebávat mnohem více živin do těla.

Pro recept na posílení imunity si připravte:

  • 3 stroužky česneku
  • jednu lžíci medu
  • sklenici pro skladování

Příprava léčivého receptu je velmi jednoduchá

nastrouhejte tři stroužky česneku, smíchejte je s jednou lžíci medu a můžete tuto kombinaci hned konzumovat. Pokud si nechcete připravovat každé ráno tuto kombinaci zvlášť, můžete si recept připravit na pár dní dopředu. V takovém případě uchovávejte recept v uzavíratelné sklenici, v lednici.

Po týdnu konzumace tohoto zázračného receptu bude vaše imunita o dost silnější a vy se budete cítit plný energie a síly do života.