Bór jako účinný lék proti revmatoidní artritidě

0
(0)

Dalibor , 13. 05. 2021

Revmatoidní artritida je nemoc, o které se mezi lidmi mluví spíše jako o revma. Není žádným tajemstvím, že se jedná o nemoc, při které člověka bolí klouby. Hojně se setkáváme s tvrzením, že revma je nemoc, která se nedá vyléčit, a člověk se bude s bolestí kloubů potýkat po celý zbytek svého života. Tento článek by vás měl vyvést z omylu tohoto přesvědčení. Není pravdou, že se jedná o nemoc, kterou není možné vyléčit. V dnešní moderní době byla objevena látka bór, která je schopná revmatoidní artritidu vyléčit. To dokazuje již půl milionu vyléčených lidí, kterým pomohl právě bór. Jak vám může být bór při léčení revmatoidní artritidy nápomocný?

Jak se revmatoidní artritida projevuje

Typickým projevem revmatoidní artritidy je bolest kloubů, ale nejedná se o nemoc kloubů. je to nemoc imunitního systému, kdy buňky imunitního systému napadají klouby, které se pak projevují bolestí. Nejedná se ale jen o bolest kloubů, které si můžete všimnout. Kromě bolesti kloubů se můžete setkat také s jejich otoky a zvýšenou citlivostí. Každé ráno se můžete potýkat s ranní ztuhlostí kloubů a jednoho dne můžete objevit i revmatické uzly, které mohou mít velikost až několik centimetrů.

Využití bóru

Revmatoidní artritida je nemoc, o které je známo, že neexistuje možnost ji vyléčit. Bór je látka, která maže toto ne úplně správné tvrzení. Bór je látka, kterou je možné při revmatu užívat. Užívá se každý den a nese s sebou nepříjemné pocity, pokud to vydržíte, dokážete se nemoci zbavit úplně. Bór může zapříčinit dočasné horšení stavu, cítit můžete dokonce až agónii. Pokud začnete cítit tyto nepříjemnosti, můžete být rádi. Je to známka toho, že léčba opravdu zabírá. Vydržet byste měli zhruba 2 týdny, po kterých všechny tyto nepříjemné pocity zmizí. Užívání bóru se nepřerušuje, v době, kdy problémy vymizí, se začíná užívat pouze jedna tableta denně, a to pouze z preventivních důvodů, aby se nepříjemné onemocnění znovu neobjevilo.

Výsledky bóru při léčbě

Jak bylo v zahraničí prokázáno, bór má skutečně velmi dobré účinky při léčbě revmatické artritidy. Bórem se v zahraničí léčí už celých dlouhých 15 let, během kterých bylo vyléčeno půl milionu lidí trpících revmatoidní artritidou. Některým lidem bór velmi pomohl, jiné dokázal úplně vyléčit. Pokud vás tato nemoc trápí, poraďte se se svým lékařem o možnosti vyzkoušet léčbu bórem. Jedná se pouze o doplněk stravy, který zakoupíte v každé běžné lékárně. Pravdou je, že se jedná o přírodní látku, která je obsažená také v ovoci i zelenině. Myslete ale na to, že dnes je veškeré pěstování plodin orientované převážně na vypěstování co největšího množství plodin a kvalita jde bohužel do pozadí. S tím souvisí i to, že vypěstované ovoce a zelenina nejsou bohužel pěstované tolik kvalitně, jak by mohli být. Je v nich obsaženo méně vitaminů, minerálů a dalších látek. A to platí i pro bór, kterého je dnes v ovoci i zelenině méně, než by mělo být. Pokud se tedy snažíte vyléčit revmatoidní artritidu, kupte si bór v lékárně jako doplněk stravy v tabletkách, nespoléhejte se na jeho dostatek v ovoci a zelenině.

Jak sehnat bór

Bór je látka, která se v České republice neprodává jako samostatný doplněk stravy. Můžete jej ale koupit jako součást doplňku stravy, ve kterém se nachází více látek. Zahraniční trh je vybaven lépe než náš, a je možné tam objednat jako doplněk stravy i čistý bór. Pokud je to tedy ve vašich silách, podívejte se na internet a objednejte si tento doplněk ze zahraničí. Případně se můžete zaměřit na koktejly minerálů a vitaminů, kde bór bývá v dostačujícím zastoupení.