Bobule, která vás ochrání před vážnými chorobami. Urychluje regeneraci tkání v těle

0
(0)

Tomáš , 18. 06. 2019

Shromážděte tyto bobule, které obsahují neuvěřitelně málo kalorií - 100g obsahuje jen 40 kalorií! Ne každý si však uvědomuje, že jsou opravdovou záchranou pro některé vážné choroby. Bobule napomáhají ke snížení hladiny krve a k posílení žil.

Dřín obecný

Abyste zamezili předčasnému vzplanutí chřipky pomůže dřín. Vzhledem k vysoké obsahu živin C rozšiřuje obranyschopnot. 
Ideálně bystě měli denně zkonzumovat půl hrnku tohoto plodu.

Pokožka a pleť

Jednotlivci, které trápí rpoblematická pleť a pupínky, by měli každý den pohlcovat 100-200 gramů dřínu. Dřín pomáhá i při zánětech kůže. Pro tuto situaci, měli byste využít bobule, stejně jako džusy a odvarů z tohoto přírodního produktu.

Žaludek a střeva

Dřín je v podstatě životně důležitý pro jednotlivce, které trápí žaludeční problémy. Dopřejte si vždy před jídlem cca 10 těchto bobulí a budete se cítit mnohem lépe.

Chřipka a nachlazení

Šťáva nebo odvar z tohoto organického produktu je nejlepší na nachlazení i chřipku.

Cukrovka

Specialisté předepisují, aby ti, kteří zažívají cukrovku, pravidelně konzumovali dřínovou šťávu. Tento nápoj dostatečně snižuje množství glukózy v krvi. Léčba by měla začít 50 g 30 minut před večeří. Měli byste kousek po kousku zvyšovat míru množství bobulí, které sníte vždy před jídlem.

Hemoroidy

Pro tuto situaci odborníci předepisují využití bobulí společně i s jejich peckami.
Pecky těchto bobulí pomáhají zklidnit otoky, bolest a vyhnat červenající se hemoroidy. Nejjednodušší způsob léčby je jíst 15 organických bobulí denně i s peckami.

Metabolismus

Jednotlivci, kteří potřebují zbavit se přebytečných kil, by se měli zaměřit na tuto plodinu. Želatina z bobulí přispívají k vypouštění tekutin a škodlivých látek z těla ven.