5 vážných chorob, které způsobují mikrovlny. Chraňte se před nimi, dokud máte čas

0
(0)

Tomáš , 11. 07. 2019

Každý zbožňuje mikrovlnou troubu, která je doma všestranným pomocníkem. Jsou rychlé, jednoduché a vaření je úžasně příjemné pro každého. Mikrovlny byly používány více než 30 let a ve skutečnosti změnily způsob, jakým společnost vyhlíží na vaření.

Mikrovlnná trouba

Jsou ale mikrovlny bezpečné pro zdraví?

Odpověď je "Ne".

Mikrovlny

Mikrovlny jsou typem neionizujícího elektromagnetického záření.

Ionizující záření je takové, které mění elektromagnetickou strukturu iota a ionizuje je. Nebo na druhou stranu z nich bezpochyby vytahuje elektrony a mění způsob, jakým se spojují s různými molekulami.
Je zajímavé, že mikrovlny nemění atomy, ale zvyšují opakování vibrací částic, které mohou vyvolat změny ve vlastnostech a struktuře těchto atomů.

5 Mikrovlnných onemocnění

Jedná se o pět nejběžnějších terapeutických obtíží, které způsobují mikrovlnné trouby.

Nedostatek nutriřních látek

Uvědomujeme si, že výživa z mikrovlnné trouby ztrácí chuť. Podobně se vyhlazují četné doplňky, které mohou vyvolat různé nedostatky u významných doplňků v lidském těle.

Porucha spánku

Mikrovlny samotné a jejich záření rozrušují a poškozují mozek.

Rakovina

Základní změny atomů vedou k rozvoji četných maligních růstových látek vytvářejících látky ve výživě.

Srdce a cholesterol

Mikrovlny decimují četné buněčné zesílení ve výživě, takže cholesterol se shromažďuje v žilách a nakonec je napaden srdcem nebo mrtvicí.

Vyčerpání

Mikrovlny a nourishmenty ošetřené nimi mohou způsobit slabost, ale dodatečně corpulence (dopad prázdných kalorií kde výdělečné doplňky byly decimované jak ukázaný předtím).