11 příznaků toho, že máte ve svém těle cizího parazita. Jaké jsou příznaky?

0
(0)

Tomáš , 25. 07. 2019

Většina z nás zná problém s parazity spíše ze sféry zvířat, ale to vůbec neznamená, že lidem se se tito parazité vyhýbají. I vy můžete ve svém těle parazita mít a vůbec o tom nevíte. Možný seznam je docela četný. Velkou komplikací bývá, že o parazitovi mnoho lidí ani neví. Může ho mít ve svém těle celé měsíce nebo dokonce roky. Podívejte se na seznam příznaků, které mohou naznačovat, že ve vašem těle je cizí parazit.

Cizopastní parazité

Mnoho lidí má cizopasného parazita mnoho týdnů, měsíců či let. Pokud se tento problém týká i vás, můžete začít pozorovat své tělo a příznaky, které parazita v těle prozradí.
Nyní vám tyto příznaky představíme, abyste mohli parazita ve svém těle případně rozpoznat. 

Nechuť k jídlu

Dříve jste byl milovníkem jídla, ale nyní jakoby nemělo pro vás chuť? Postrádáte chuť k jídlu? Je poměrně možné, že se jedná o potíže s příjmem potravy způsobenné parazitem.

Únava

Nemáte sílu na žádnou aktivitu a postrádáte veškerou energii? Pokud tento stav není způsoben úplným vyčerpáním a přetížením těla, je důvodem hlavně to, že energii z vašeho těla odebírá parazit.

Náladovost

Jste často naštvaní, depresivní nebo máte úzkostné problémy a jste si vědomi toho, že jste podráždění? To vše jsou náladové problémy, které mohou být spojeny nejen s vaším každodenním životem, ale také se skutečnost, že je ve vašem těle možná cizí parazit.

Bolest hlavy

Najednou máte bolesti hlavy, které mohou být dlouhodobé i krátkodobé? Bolesti hlavy mohou vznikat vnitřními příčinami v těle. 

Kvasinkové infekce

V případě, že se u vás projevuje kvasinková infekce poměrně často, ale neznáte přesnou příčinu, je velmi pravděpodobné, že se jedná o potíže s parazitem. 

Zima

Zima je vám prakticky každý den a to i dokonce v letních dnech? Pokud je tento stav poměrně již trvalý, může to také znamenat špatnou distribuci krve. Naopak, pokud jde o stav, který se objevil docela nedávno, příčinou může být parazit, který je uložen ve vašem těle.

Mlsání

Každý má občas chuť na něco sladkého, ale pokud se chuť na sladké zvrhne v něco neustálého, je dost možné, že se jedná o potíže s parazitem v těle.

Anémie

Anémie je v podstatě chudokrevnost. Je to hlavně kvůli absenci železa v krvi. Prvním projevem tohoto problému je vybledlost pokožky.

Dásně a krvácení

Krvácí vám dásně, ale dříve jste tento problém u svého těla neznali? Dost možná se jedná o příčiny parazita.

Potravinové alergie

Určité potaviny vám způsobují potíže i přesto, že na ně nemáte alergii? Alergie se mohou samozřejmě vyskytnout kdykoliv během života, ale z velké pravděpodobnosti se bude jednat o parazita ve vašem těle.

Citlivost na pokožce

Najednou je vaše pokožka citlivá na různé přípravky, slunce a podobně? Tato změna nevzniká jen tak z ničeho. Zkontrolujte své tělo, zda nemáte uvnitř parazita.

👍 Tento návod je užitečný