Boj o život: Skutečný příběh o rostlince, co mě zachránila ze spárů rakoviny.

0
(0)

Dalibor , 31. 01. 2020

V roce 2002 byl bulharskému muži diagnostikován nezhoubný nádor na mozku o velikosti zhruba 5,5 cm. Byl proto poslán do nemocnice v hlavním městě Sofii.

Tam mu lékaři nádor úspěšně vyoperovali. Bohužel, příběh se tuto šťastně nekončí.

Po 2 letech lékaři objevili, že nádor se vrátil v původní velikosti. Tentokrát však už v zhoubné formě a dokonce i metastázoval.

Onkologové mu následně doporučili další operaci, tentokrát pomocí laseru. Muži nezůstávala žádná jiná možnost, než to akceptovat.

Lékařům se opět úspěšně podařilo nádor odstranit, ale operace měla také nežádoucí následky - muž ochrnul v levé části těla na ruce i noze. Po operaci podstoupil i ozařování.

Jeho stav se však nezlepšoval a nádor znovu dorostl. Doporučením byla další operace.

Den, který změnil jeho život
Po několika měsících, kdy se jeho zdravotní stav jakžtakž stabilizoval, byl odeslán na rehabilitace, které měly zmírnit následky ochrnutí.

Tam potkal jiného muže, který změnil celý jeho život.

Uvedený muž trpěl na rakovinu ledvin a lékaři mu původně oznámili, že má jen 3 až 4 měsíce života. Naštěstí od své známé se dozvěděl o receptu s černou bezem.

Hippokrates, starověký řecký lékař a zakladatel moderní medicíny, popisoval tuto rostlinu jako svůj klíčový lék kvůli její mocným léčivým účinkem.

Po užívání tohoto receptu se stav muže s rakovinou mozku začal postupně zlepšovat, až se nakonec z těžké nemoci úplně vyléčil.

Bezinkový recept proti rakovině


Uvedený recept je nadmíru jednoduchý:


1. Vezměte plody černého bezu, nejprve jejich dobře omyjte a potom usušte.

2. Následně je popučte například pučidlom na brambory a začněte ukládat do nějaké skleněné nebo keramické nádoby po vrstvách. Nádoba musí být také čistá a vydezinfikován.

3. Mezi jednotlivé vrstvy plodů bezu nasypete cukr. Nejlepší je hnědý nerafinovaný cukr v bio kvalitě. Pokud chcete, místo cukru můžete použít i med.

Poznámka: Poměr bezu a cukru není přesně stanoven, zhruba to může být 1 polévková lžíce cukru na 200 gramů bezu, ale může se to lišit podle vaší chuti a preferencí.

4. Černá bezinky má na svém povrchu přirozené kvasnice, proto by měla začít kvasit sama od sebe. Pokud se chcete ujistit, že to opravdu začne kvasit, můžete do toho přidat trochu kvasnic. Je dobré dát kvasnice i jako poslední vrstvu na povrch.

5. Nádobu překryjte látkou, tu upevněte gumičkou a umístěte ji na teplé a slunné místo, abyste urychlily proces fermentace.

6. Průběžně se ujišťujte, že se v nádobě nevytvořila plíseň.

7. Po 1 až 2 týdnech šťávu z fermentační nádoby přelijte, případně sceďte do skleněné lahve nebo džbánu a umístěte do chladničky.

Jelikož obsah proběhl přes proces fermentace, v lednici by to mělo vydržet poměrně dlouho, obvykle 3 až 6 měsíců.

Použití
Užívejte 1 čajovou lžičku tohoto úžasného bylinného přípravku každý den 10 minut před snídaní.

Doba užívání není omezena, lék konzumujte dle potřeby až do úplného vyléčení. Můžete ho brát i pravidelně v rámci prevence.