Jak srazit teplotu u kojence za pouhých 5 minut? Vysoká teplota u kojenců je velmi nebezpečná!

0
(0)

Tomáš , 14. 03. 2019

Kojenecká a dětská horečka je to, co je hrůzou každé matky. Kdy je správná teplota a kdy musím navštívit lékaře nebo jít do nemocnice? S následující radou snížíte teplotu svého dítěte během několika minut. Snížení teploty bude vaše dítě pohodlnější. A pokud nepoužíváte léky, můžete si poblahopřát. Pokud nic jiného nepomáhá, ​​můžete pomoct dítěti alespoň na chvíli. Pokud se teplota vrátí, měli byste se poradit s lékařem.

Kdy je horečka u dětí nebezpečná?

Vysoké teploty nejsou příliš nebezpečné. To může být známkou toho, že se v těle dítěte děje něco neobvyklého, které od vás bude vyžadovat více pozornosti. To může být pro vás únavné. V tomto případě je důležité co nejdříve snížit teplotu a potom pravidelně kontrolovat dítě. Pokud se kromě teploty vyskytuje třes nebo třes, je to znakem toho, že tělo vašeho dítěte bojuje s infekcí.

Jak rychle snížit teplotu?

Existuje mnoho “osvědčených” tipů pro snížení teploty. Je to proto, že když má dítě horečku, je hlavním a prvním krokem, který se každý rodič pokouší přijmout, snížení teploty co nejrychleji. Pokud jste již vyzkoušeli několik z těchto tipů, můžete být zklamáni snahou vyhnout se užívání léků. Nicméně, zkuste tento trik, jak rychle snížit teplotu.

Rychlost je důležitá při horečce

Vyberte správný postup, jak se okamžitě dítě zbavit horečky. Pouze tímto způsobem můžete minimalizovat škody, které může způsobit horečka. Pokud nemůžete snížit teplotu a vaše dítě ji má několik dní, neváhejte kontaktovat svého pediatra. Pokud však máte horečku, můžete tento trik použít pouze se dvěma bramborami.

Síla brambor – moc přírody

Opravdu potřebujete brambory. Vezměte dva velké nebo tři menší brambory. Vyčistěte je a dobře je umyjte. Jemně je strouhejte. Takto připravené syrové brambory vložte do dětských ponožek. To sníží teplotu během pěti minut a také okamžitě zlepší stav vašeho dítěte. To lze zjistit například tím, že dítě mlčí a přestává plakat.

Musím vždycky odstranit teplotu?

Pokud má vaše dítě horečku, je vždy lepší ji zkontrolovat teploměrem. Někdy nemusí být nárůst teploty neobvyklý. Pokud měříte teplotu rektálním teploměrem, vždy se snažte ovlivnit teplotu nad 38,5 ° C. Pokud používáte klasický teploměr, který měří teplotu v podpaží, působte na teplotu od 39 ° C. jiný – pouze půl stupně Celsia.)

👍 Tento návod je užitečný