Smíchejte sůl s olivovým olejem a bolest zmizí na další roky!

5
(1)

Dalibor , 26. 10. 2022

Většina lidí, když je něco bolí, jde okamžitě do lékárny pro léky. To není dobré, protože i když tyto léky mohou na chvíli pomoci, vybírají si svou daň v podobě různých vedlejších účinků, obvykle velmi negativních.

Místo toho použijte některou z mnoha přírodních alternativ proti bolesti, které poskytují deset jistých účinků (někdy i lepších) bez nežádoucích účinků.

Pokud například trpíte osteoporózou krku, což je opravdu bolestivé a frustrující onemocnění, použijte na něj domácí lék, jehož recept je uveden v tomto článku. Příprava žádosti je navíc velmi jednoduchá, stačí postupovat podle několika pokynů.

Domácí prostředky proti bolesti kostí, svalů a kloubů

Tento recept můžete použít při bolestech pohybového aparátu. Proto je účinný u následujících typů bolesti:

  • svalů
  • kostí a kloubů
  • chrupavek, vazů i šlach

Ingredience

  • K jeho výrobě budete potřebovat tyto věci:
  • 5 polévkových lžic soli, Nejlépe mořské nebo himálajské (cca 0,75 dcl)
  • 10 polévkových lžic olivového oleje (cca 1,5 dcl)
  • Uzavíratelnou skleněnou láhev nebo jinou nádobu jako zavařovací sklenice a podobně


Pokud potřebujete více nebo méně přípravku, upravte poměr jednotlivých ingrediencí na 1 díl soli a 2 díly olivového oleje.

Příprava

Smíchejte olej se solí a směs nalijte do skleněné nádoby. Uzavřete a nechte 2 dny stát.

Po dvou dnech je domácí přípravek připraven k použití.

Použití

  • Ráno, hned po probuzení naneste směs na postižené místo, kde pociťujete bolesti. Mírně si v daném místě  promasírujte pokožku.
  • Začněte s masírováním 2 až 3 minuty a postupně čas zvyšujte. Medicínští experti doporučují masírovat cca 20 minut, což by mělo zcela postačovat.
  • Na konec si pokožku umyjte navlhčeným ručníkem.
  • Pokud zjistíte, že po skončení je vaše pokožka mírné podrážděná, aplikujte si na ni nějaký přírodní krém bez obsahu škodlivých chemikálií. Případně pouzijte Dětský zásyp.

Jaké výsledky můžete očekávat

Výsledky vás opravdu překvapí. Již po 10 dnech masáže se zlepší prokrvení oblasti, zregenerují se svaly, kosti, chrupavky a vazy a zmírní se doprovodná bolest.

Pokud jste při aplikaci na krk trpěli kromě samotné bolesti také občasnými bolestmi hlavy, měly by se tyto bolesti rovněž zmírnit, protože se zlepší prokrvení hlavy. Kromě toho tato léčba zbaví tělo mnoha toxinů a zlepší metabolismus.

Po masáži se vám může zpočátku trochu točit hlava, ale konečný výsledek stojí za to. Kromě toho tento domácí lék nemá žádné další vedlejší účinky.

Závěr

Pokud trpíte bolestmi svalů, kostí, kloubů nebo pojivové tkáně, určitě byste měli vyzkoušet tento recept. Jak jsme již řekli, výsledky vás příjemně překvapí.

 

Zdroj: alternativnimagazin.cz

👍 Tento návod je užitečný